Kasvojenkerääjä- Anne Mette Hancock

Arvostelu 3.9
9h 51min
203 sivua
Kaldan & Schäfer
bookCoverFor

Yhteenveto

Älä näytä kasvojasi

Anne Mette Hancockin Kaldan & Schäfer -sarjan toinen osa on hermoja raastava trilleri mystisesti kadonneesta pojasta ja kaikkialla tarkkailevista kasvoista

Nuori Lukas katoaa jäljettömiin matkalla kouluunsa. Toimittaja Heloise Kaldan kiinnostuu katoamistapauksesta ja haastatellessaan koulun henkilökuntaa törmää poliisiystäväänsä Erik Schäferiin, joka vastaa katoamisen tutkinnasta.

Tutkinnan edetessä Lukasin puhelin löytyy, ja sen valokuvagalleria paljastaa pojan olevan pakkomielteisen kiinnostunut pareidoliasta, ihmisen taipumuksesta nähdä kasvoja arkipäiväisissä esineissä ja asioissa. Yksi valokuvista herättää Kaldanin ja Schäferin mielenkiinnon. Onko kuva vihje pojan olinpaikasta?

Kaldan joutuu hylkäämään keskeneräisen juttunsa posttraumaattisesta stressistä kärsivistä sotilaista voidakseen keskittyä kokonaan kadonneen pojan tapaukseen. Mutta kun Lukasin katoamisen johtolangat alkavat osoittaa näiden sotilaiden suuntaan, Kaldan ja Schäfer joutuvat keskelle jotain todella synkkää ja vaarallista. Minne Lukas on kadonnut? Ja kuka tai mikä on ”Omenamies”, josta seudun lapset varoittavat toisiaan pelokkain kuiskauksin?

Anne Mette Hancockin Kasvojenkerääjä on toinen osa piinaavan jännittävässä Kaldan & Schäfer -trillerisarjassa, joka jättää leimansa lukijan sisimpään.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Salla Korpela
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
9h 51min
sivua E-kirja:
203
Kielet:
suomi
Julkaistu:
21.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523763494
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789523763487

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)