Kasvonsa menettänyt mies- Kimmo Oksanen

Arvostelu 3.9
6h 25min
138 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

"Aiemmin ruvet olivat karisseet pois ja alta olivat paljastuneet samat sileät kasvot kuin ennenkin. Luulin, että niin tapahtuisi nytkin."

Kasvonsa menettänyt mies on sydäntäraastava mutta toivoa ihmisyyteen valava tositarina miehestä, joka ei enää koskaan pääse pakoon muiden katseita.

Valloilleen päässeet herpesvirus ja bakteeri olivat riistää Helsingin Sanomien toimittajan Kimmo Oksasen hengen mutta tuhosivatkin "vain" hänen kasvojensa kudokset ja ihon. Mistä löytää elämänilo ja -rohkeus, kun jokainen vilkaisu peiliin muistuttaa, ettei paluuta entiseen ole? Entä kuinka tottua tuijotukseen? Kasvonsa menettänyt mies on koskettava kertomus kärsimyksestä ja herättää kunkin meistä miettimiään omaa inhimillisyyttämme ja suvaitsevaisuuttamme. Elämän aallonpohjasta takaisin pinnalle ponnistanut Oksanen tutkailee ihmisen eloa — perhettä, seksiä, työtä, vapaa-aikaa — riipivän tarkkanäköisesti ja lakonisen humoristisesti.

Kimmo Oksanen (s. 1960) on Helsingin Sanomien pitkäaikainen toimittaja, jolle on myönnetty Suomen PENin sananvapauspalkinto 2014.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
6h 25min
Sivut:
138
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.9.2020
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510460375
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510410479

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kasvonsa menettänyt mies – E-kirja, Äänikirja

Mikään elämässä ei ole itsestäänselvää

Koskettava ja ajatuksia herättävä teos.