Kasvot pinnan alla

- Tiina Martikainen

Arvostelu 3.7
9h 46min
Hanna Vainio
bookCoverFor

Yhteenveto

Kesälomien kynnyksellä Lohjan pitkäkestoisen rikostutkinnan yksikkö saa selvitettäväkseen nuoren naisen katoamisen. Pian sen jälkeen Sammatista löytyy ruumis. Rikosylikonstaapeli, poliisikoiranohjaaja Hanna Vainio tarttuu tehtävään, mutta surmaajan etsiminen lukuisten epäiltyjen joukosta muuttuu tarpomiseksi alibien, syytösten ja valheiden suossa.

Tutkintakiireiden lomassa Hanna, 36-vuotias yksinhuoltaja, yrittää tukea ammattikoulua aloittavaa tytärtään. Opintojen alku ei suju aivan toivotulla tavalla, kun koko kaveripiiriä ahdistaa paikkakunnalla tapahtunut hirmuteko. Myös oma vanha omakotitalo Sammatissa, välinpitämätön ex-mies ja kiehtova rikosilmoituksen tekijä pitävät Hannan valppaana.

Onneksi ruumis- ja henkilöetsintään erikoistuneen saksanpaimenkoira Riinan vainu on pettämätön, ja se johdattaa rikostutkijat lopulta oikeille jäljille.

Tiina Martikainen on kirjailija, freelance-toimittaja ja kirjoituskurssien vetäjä. Hänen tuotantoonsa kuuluu muun muassa dekkareita, elämäkertoja ja nuortenkirjoja. Martikainen on työskennellyt myös kauppaoppilaitoksen opettajana ja työvoimaneuvojana.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
9h 46min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
17.11.2020
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726577969

© Saga Egmont (Äänikirja)