Katajanokka kello kymmenen- Tuula Mai Salmela

Arvostelu 3.2
10h 46min
227 Sivut
Maana Santanen
bookCoverFor

Yhteenveto

Maana Santanen on kasveihin erikoistunut biologi, joka tekee surutyötä miehensä poismenon myötä. Santasen elämä kääntyy kuitenkin päälaelleen, kun hän osallistuu eräisiin Katajanokalla pidettäviin orkideaharrastajien juhliin. Yksi juhlien vieraista – leskirouva Granqvist – murhataan. Mitä erikoista Katajanokalla oikein tapahtuu? Miksi niin moni alueella on kiinnostunut orkideoista? Santanen päättää ryhtyä selvittämään, miksi Granqvist menetti henkensä ja kuka oli murhan takana.

"Katajanokka kello kymmenen" on aloitusosa Tuula Mai Salmelan jännittävään dekkarisarjaan. Seuraavat osat ovat "Syvyyden avaimet", "Uhrihärkä" ja "Lampi".

Maana Santanen on biologi, kasvitieteilijä ja geenitutkija – sekä eräänlainen yksityisetsivä, jonka elämässä sattuu ja tapahtuu. Hyppää Maanan mukana jännittävään maailmaan, jossa ratkotaan rikoksia niin Helsingissä, Espanjassa kuin myös pienissä hämäläisissä kylissä!

Tuula Mai Salmela (s. 1951) on dekkarikirjailija, joka tunnetaan biologi Maana Santasen elämästä kertovista jännäreistä. Salmela teki työuransa julkisella sektorilla, jossa hän työskenteli tutkijana muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

10h 46min

Sivut:

227

Kielet:

suomi

Julkaistu:

21.4.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726875942

E-kirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN e-kirja:

9788726461886

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Katajanokka kello kymmenen – Äänikirja, E-kirja

Cozy crime ja sellaisena ihan hyvä. Päähenkilö symppis ja sanankäyttö ja ne assosiaatiot herkullisia. Lukija istuu tähän todella hyvin - pidin kovasti.

Riitta

Kirja olisi hyvä mutta lukija niin puiseva että tulee tikkuja korviin! Pakko oli jättää kesken!!! Eikö tälläkään naisella ole mitään itsekritiikkiä!!! 👿