Katajanokka kello kymmenen

Katajanokka kello kymmenen

Tietoa kirjasta

Maana Santanen on kasveihin erikoistunut biologi, joka tekee surutyötä miehensä poismenon myötä. Santasen elämä kääntyy kuitenkin päälaelleen, kun hän osallistuu eräisiin Katajanokalla pidettäviin orkideaharrastajien juhliin. Yksi juhlien vieraista – leskirouva Granqvist – murhataan. Mitä erikoista Katajanokalla oikein tapahtuu? Miksi niin moni alueella on kiinnostunut orkideoista? Santanen päättää ryhtyä selvittämään, miksi Granqvist menetti henkensä ja kuka oli murhan takana.

"Katajanokka kello kymmenen" on aloitusosa Tuula Mai Salmelan jännittävään dekkarisarjaan. Seuraavat osat ovat "Syvyyden avaimet", "Uhrihärkä" ja "Lampi".

Maana Santanen on biologi, kasvitieteilijä ja geenitutkija – sekä eräänlainen yksityisetsivä, jonka elämässä sattuu ja tapahtuu. Hyppää Maanan mukana jännittävään maailmaan, jossa ratkotaan rikoksia niin Helsingissä, Espanjassa kuin myös pienissä hämäläisissä kylissä!

Tuula Mai Salmela (s. 1951) on dekkarikirjailija, joka tunnetaan biologi Maana Santasen elämästä kertovista jännäreistä. Salmela teki työuransa julkisella sektorilla, jossa hän työskenteli tutkijana muun muassa sosiaali- ja terveydenhuollossa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Katajanokka kello kymmenen