Kätilön koettelemukset

- Patricia Harman

Arvostelu 4.2
14h 40min
329 Sivua
Hope Riverin kätilö
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Hope Riverin kätilö -romaanin tarina jatkuu

Patricia Harmanin Kätilön koettelemukset on koskettavan lämmin romaani nuoren kätilön koitoksista 1930-luvun Yhdysvalloissa.

Suuri lama on iskenyt 1930-luvun Länsi-Virginiaan. Monet miehet ovat jääneet työttömiksi ja naiset tekevät parhaansa pitääkseen lapsensa ravittuina. Nuori kätilö Becky Myers saapuu auttamaan Hope Riverin yhteisöä juuri silloin, kun hänen apuaan tarvitaan kaikkein eniten. Becky tuntee kuitenkin olonsa epävarmaksi kätilönä ja joutuu tukeutumaan ystävänsä, kokeneen kätilö Patience Murphyn apuun.

Vaikka Becky tuntee olevansa kotonaan Hope Riverissa, painavat menneisyyden kokemukset hänen harteitaan. Myös Patience joutuu käsittelemään menneisyyttään, ja omaa lastaan odottaessaan hän toivoo Beckyn olevan yhä enemmän Hope Riverin äitien tukena. Muutosten keskellä osavaltiota kohtaa raivokas metsäpalo, ja Becky sekä Patience joutuvat keräämään kaiken rohkeutensa pitääkseen Hope Riverin asukkaat turvassa.

Patricia Harmanin Kätilön koettelemukset on jatko-osa Hope Riverin kätilö -kirjalle sekä tarina rakkaudesta ja periksiantamattomuudesta kaikista suurimpien vastoinkäymisten edessä.

Patricia Harman on työskennellyt yli 35 vuotta kätilönä ja kiertää aktiivisesti luennoimassa naisten terveyden ja hyvinvoinnin puolesta. Kokemuksiensa pohjalta hän on kirjoittanut kaksi muistelmateosta ja neljä romaania. Romaaneista on julkaistu suomeksi kaksi ensimmäistä, Hope Riverin kätilö ja Kätilön koettelemukset.Heinäkuussa 2023 ilmestyy sarjan kolmas osa, Uskollinen kätilö. Harmanilla on kolme poikaa, ja hän asuu miehensä kanssa Morgantownissa Länsi-Virginiassa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Timo Korppi

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

14h 40min

Sivua:

329

Kielet:

suomi

Julkaistu:

4.7.2022

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523765863

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789523765856

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kätilön koettelemukset – E-kirja, Äänikirja

Parempi kuin ensimmäinen.

Eija

Hyvä kirja , ihan kuin edellinenkin.

Elisa

Ihana tarina

Katrin

Ihana

Auli Vaarala