Katri Helena

Laulaja

- Elina Hirvonen

Arvostelu 4.4
12h 45min
331 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Vihdoinkin Katri Helena kertoo elämäntarinansa itse.

”Kaikkien lehtijuttujen, kauniisti valaistujen kuvien ja jo unohtamieni yksityiskohtien takaa nousee yksi kysymys ylitse muiden: kuka minä olen? Siihen haluan löytää vastauksen.”

Katri Helenan matka itärajan pikkukylästä tanssilavoille, konserttisaleihin ja suomalaisten sydämiin on ollut uraauurtava. Kuudenkymmenen musiikkibisneksessä ja julkisuudessa vietetyn vuoden myötä jokaisella suomalaisella on mielikuva Katri Helenasta.

Kirjailija Elina Hirvosen kirjoittamassa teoksessa Katri Helena kertoo tarinansa omasta näkökulmastaan ja omalla äänellään. Kuvia kumartamatta ja vaiettuja asioita kaihtamatta. Mitä laulaja on ajatellut silloin, kun omia ajatuksia ei ole voinut sanoa ääneen? Mikä on ollut elämässä tärkeää, ja kuka on Katri Helena?

Elina Hirvonen (s. 1975) on palkittu kirjailija ja elokuvantekijä, jonka teoksia on käännetty yli kymmenelle kielelle.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

12h 45min

Sivua:

331

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.4.2023

Äänikirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN Äänikirja:

9789510466926

E-kirjan kustantaja:

Johnny Kniga

ISBN e-kirja:

9789510466919

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Katri Helena – Äänikirja, E-kirja

Kiitos Katri. Rikas ja ajoin kovin raskas elämän kuvaus toi kyyneleet silmiin pirskahtelevasta ilosta kuin myös suurista menetyksistä. Kuitenkin kaikesta jää mieleen kiitollisuus mikä kantaa yhä eteen päin ihan loppuun saakka. Rakkaus on kaikki

Kaija

Olipa mukava kuulla Katrin tarinaa hänen itsensä lukemana. Bonuksena vielä lauluja tarinoiden lomassa.

Leena

Olipa hienoa, että tämän rohkean naisen elämäntarinan sai kuunnella. Kiitollisuutta elämästä kaiken sen ilon ja surujen kokemana. Mahtava kirja.

Eeva

Aivan upea kokonaisuus. Silmät kostuivat useaan kertaan. Upeaa Yhteiskunnan tilanteiden seuraamista samalla. Olen itse 64 vuotias ja oli siten myös oman menneisyyden elämänpiirin läpikäyntiä. Katri Helenan laulunpätkät sivusivat/liittyivät oman elämän kohtia. Kiitos Katri Helena ❣️ja elämäkerran kirjoittaja.

Marianna