Kauniita asioita- Hunter Biden

Arvostelu 3.9
7h 41min
171 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

"Tulen tragedioiden muokkaamasta perheestä, jota sitoo yhteen vahva, rikkomaton rakkaus.”

Yhdysvaltain presidentin pojan Hunter Bidenin raa’an rehelliset muistelmat päihdehelvetistä, täpäristä pelastumisista ja perheen tärkeydestä.

Kun Hunter Biden oli kaksivuotias, hän loukkaantui vakavasti auto-onnettomuudessa, joka vaati hänen äitinsä ja pikkusisarensa hengen. Vuonna 2015 hänen isoveljensä Beau kuoli aivosyöpään.

Donald Trumpin valtakaudella Hunter oli presidentin jatkuvien hyökkäysten kohteena. Samaan aikaan hänen avioliittonsa hajosi, ja hän vajosi yhä syvemmälle alkoholi- ja crack-riippuvuuden suohon.

Hunter Biden kertoo poikkeuksellisen avoimissa muistelmissaan, millaista elämä huippu-uraa tekevänä narkomaanina oli ja miten hän perheensä avulla onnistui palaamaan takaisin kuilun reunalta.

”Hunter Bidenin riipaiseva ja koukuttava muistelmateos näyttää miten kuka tahansa – jopa Yhdysvaltain presidentin poika – voi päätyä ratsastamaan vaaleanpunaisella hevosella pitkin painajaisten kujaa.”

– Stephen King

Hunter Biden (s.1970) on lakimies ja taiteilija. Asianajajan työn lisäksi hän on työskennellyt lukuisten kansalaisjärjestöjen ja yritysten hallituksissa. Hunter on Yhdysvaltain presidentin Joe Bidenin poika ja neljän lapsen isä. Hän asuu Kaliforniassa vaimonsa Melissan ja kuopuksensa Beaun kanssa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Jade Haapasalo
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 41min
Sivut:
171
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.6.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510477144
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510477151