Kaunokirjallisuuden karvakuonot K1

Arvostelu 4.3
6h 12min
Kaunokirjallisuuden karvakuonot
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Triviaalitiedon ilotulitus

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö tarjoilevat maailmanselityksensä ensimmäisellä podcastkaudella.

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö listoittavat maailman järjestykseen. Podcastit kuunneltuasi olet viisaampi ja iloisempi kuin koskaan. Tiedät montako kivestä Adolf Hitleriltä löytyi. Tiedät Jean Claude Van Dammen harrastaneen balettia. Tiedät mitä lapsilomakohteita kannattaa välttää ja mitä suosia. Menestyt pubivisassa, parisuhdemarkkinoilla sekä etenet urallasi ja lastesi kanssa. Hörähtelet juoksulenkillä, tiskikonetta tyhjentäessäsi ja autonratissa. Vuorinen ja Kyrö jakavat kuulijalle tietonsa, tarinansa ja tunteensa ilman suodattimia.

Jaksot: Top-5 lapsilomakohteet; Top-5 kamalimmat kouluruoat; Top-5 suomalaiset urheilijat; Suomalaiset paikkakunnat, joissa jokaisen suomalaisen pitäisi käydä; Top-5 diktaattorit.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on sukupolvensa monipuolisimpia, aktiivisempia ja kiitetyimpiä kirjailijoita. Kyrön pohjavireenä on syvällinen ihmistuntemus ja terävänäköinen yhteiskunnallisuus.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

6h 12min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030274

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaunokirjallisuuden karvakuonot K1 – Äänikirja

Välillä kuuntelen äänikirjoja/popcasteja että saan unen päästä kiinni mutta tätä kun kuuntelee niin ei vaan saa nukuttua, kun naurattaa tasaisesti😃Vahva suositus.

Tomi

Jee

Juha

Ei ole kauhean woke tämä.

Essi

Hullunhauskaa oli mulla kuunnella näitä nokkelia pöhköpäitä!!!

Kati