Kaunokirjallisuuden karvakuonot K5

Arvostelu 4.4
8h 10min
Kaunokirjallisuuden karvakuonot
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Triviaalitiedon ilotulitus

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö tarjoilevat maailmanselityksensä viidennellä podcastkaudella.

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö listoittavat maailman järjestykseen. Podcastit kuunneltuasi olet viisaampi ja iloisempi kuin koskaan. Tiedät montako kivestä Adolf Hitleriltä löytyi. Tiedät Jean Claude Van Dammen harrastaneen balettia. Tiedät mitä lapsilomakohteita kannattaa välttää ja mitä suosia. Menestyt pubivisassa, parisuhdemarkkinoilla sekä etenet urallasi ja lastesi kanssa. Hörähtelet juoksulenkillä, tiskikonetta tyhjentäessäsi ja autonratissa. Vuorinen ja Kyrö jakavat kuulijalle tietonsa, tarinansa ja tunteensa ilman suodattimia.

Jaksot: Top-5 actiontähdet; Top-5 typerimmät kisat; Top-5 huumepomot; Top-5 suomalaiset maailmalla; Top-5 alkoholistit.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on sukupolvensa monipuolisimpia, aktiivisempia ja kiitetyimpiä kirjailijoita. Kyrön pohjavireenä on syvällinen ihmistuntemus ja terävänäköinen yhteiskunnallisuus.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

5

Äänikirjan kesto:

8h 10min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030496

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaunokirjallisuuden karvakuonot K5 – Äänikirja

Nämä Vuorisen ja Kyrön kertomukset menee niin aiheeltaan kuin laadultaan kuin sekä hauskuudeltaan laidasta laitaan. Kun kelaa ohi urheilu- ja artisti- yms. nippelitiedot löytyy välistä helmiäkin. Vuorisen verbaaliakrobatiaa on ilo kuunnella, vaikka persreikäosasto onkin jo aika loppuun kulutettu.

juha

👍

Sami

⁴⁴⁴⅘4h44444h44h4h44444444t44h4f3xg44⁴⁴4⁴4444ht4 ja raportin ja raportin 4t⁴4⁴grt4T⁴

Ari

Hyvä

Janne