Kaunokirjallisuuden karvakuonot K8

Arvostelu 4.4
7h 25min
Kaunokirjallisuuden karvakuonot
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Triviaalitiedon ilotulitus

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö tarjoilevat maailmanselityksensä kahdeksannella podcastkaudella.

Kaunokirjallisuuden karvakuonot Juha Vuorinen ja Tuomas Kyrö listoittavat maailman järjestykseen. Podcastit kuunneltuasi olet viisaampi ja iloisempi kuin koskaan. Tiedät montako kivestä Adolf Hitleriltä löytyi. Tiedät Jean Claude Van Dammen harrastaneen balettia. Tiedät mitä lapsilomakohteita kannattaa välttää ja mitä suosia. Menestyt pubivisassa, parisuhdemarkkinoilla sekä etenet urallasi ja lastesi kanssa. Hörähtelet juoksulenkillä, tiskikonetta tyhjentäessäsi ja autonratissa. Vuorinen ja Kyrö jakavat kuulijalle tietonsa, tarinansa ja tunteensa ilman suodattimia.

Jaksot: Top-3 ajanviete karanteenissa; Top-3 rajat, Top-3 epidemiat; Top-3 lähi-idän diktaattorit; Top-3 lentokentät; Top-3 pornotähdet; Top-3 Instagram; Top-3 kotiruokaa, Top-3 arvokisamitalit; Top-3 lätkän MM-kullat.

Juha Vuorinen (s. 1967) on kirjailija, joka tunnetaan myös radio- ja televisiotoimittajana, ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana. Vuorinen on tullut tutuksi groteskin huumorin räävittömänä koko kansan totuuden käyrätorvena.

Tuomas Kyrö (s. 1974) on sukupolvensa monipuolisimpia, aktiivisempia ja kiitetyimpiä kirjailijoita. Kyrön pohjavireenä on syvällinen ihmistuntemus ja terävänäköinen yhteiskunnallisuus.

Muoto:

Äänikirja

Osa:

8

Äänikirjan kesto:

7h 25min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.2.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789524030526

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaunokirjallisuuden karvakuonot K8 – Äänikirja

Jeejee

ilari

Hauska parivaljakko. Suosittelen

Susanna

👍

Hanski

Loistavaa viihdettä jälleen

Juho