Kaurakuningas- Ville Kormilainen, Juha-Petteri Kukkonen

Arvostelu 3.7
5h 8min
111 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kaikki ja ei mitään

Juha-Petteri Kukkonen johdatti veljiensä kanssa perheyrityksen maailmanmenestykseen päihteiden ja rock’n’roll-elämän turvin.

Kouluja käymätön Juha-Petteri Kukkonen eteni röyhkeästi kansainvälisellä mainos- ja startup-uralla, kunnes hän sai soiton veljiltään: tule kehittämään kanssamme kauramaitotuotteita Kouvolaan. Kolme vuotta myöhemmin Kukkosten Kaslink-yritys myytiin Fazerille ja veljeksistä tuli miljonäärejä.

Mutta kaikki ei mennyt niin kuin yritysoppaissa kerrotaan. Nelikymppinen Juha-Petteri hankki itselleen railakkaalla juhlimisella vakavan päihdeongelman ja lähes tuhosi koko firman, mutta lopulta Kukkosen ennakkoluuloton tyyli siivitti yrityksen taloudelliseen menestykseen. Samalla tosin pitkä liitto kariutui ja välit toiseen veljeen katkesivat. Yrityskaupan jälkeen hänellä ei ollut jäljellä mitään muuta kuin miljoonat pankkitilillä, asunto meren päällä ja kaksi Porschea autotallissa. Sitten onnettoman äkkirikastujan Instagram alkoi täyttyä nuorten naisten härskeistä yksityisviesteistä. Kukkonen kaipasi kuitenkin elämälleen syvempää sisältöä. Mistä ja miten sen löytää?

Kaurakuningas on vauhdikas kuvaus menestysyrityksen päihdehuuruisista kulisseista. Raivorehellinen elämäkerta näyttää, millaista on miljonääri-playboyn elämä Suomessa ja mitä raha tekee ihmisille ja ihmissuhteille.

Ville Kormilainen (s. 1980) on konsultti, perheenisä ja tietokirjailija, joka on julkaissut urallaan 13 kirjaa muun muassa tubettajista, startupeista sekä superjohtajista. Siviilissä Kormilainen työskentelee liiketoiminnan johtajana Kaiku-viestintätoimistossa.

Juha-Petteri Kukkonen (s. 1979) on yrittäjä, enkelisijoittaja ja hallitusammattilainen, joka sijoittaa innovatiivisiin ruoka-, hyvinvointi- sekä juoma-alan yrityksiin. Hänen portfoliossaan on nykyisin muun muassa kannabisjuomiin erikoistunut YSUB, älyruokayhtiö Elo Health sekä Foodin, joka on Suomen yksi nopeiten kasvavista ruoka-alan yhtiöistä.

Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
5h 8min
Sivut:
111
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.1.2023
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510485583
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510485590

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kaurakuningas – E-kirja, Äänikirja

Kuuntelihan tuon. Ei mitään erikoista.

Sari

Virkistävän avointa ja suoraa, mutta ennen kaikkea innostava teos. Ei ole yhtä muottia, johon kaikkien pitää sopia. Olen samaa ikäluokkaa oleva Pohjois-Pohjanmaalla syntynyt. Se ei ole estänyt minua ajattelemaan suuresti ja tavoittelemaan "kuuta taivaalta".

Outi

Viihdyttävää kuunneltavaa 👍

Krista

HyväHyvä!!!

Hannele

Mielenkiintoinen tarina!

Sari

Hyvä tarina

Tenho

Rehellinen tarina kasvusta ja kommelluksista Sotkamon metsistä kansainväliseksi liikemieheksi.

Joonatan

Mielenkiintoinen. Rehelllistä ja suoraa tekstiä.

Anne

Hyvin tehty kirja. Kirjassa kerrottiin niin paljon myös rosoista puolta Petterin toiminnasta, että kokonaisuudesta tuli rehellisen tuntuinen ja uskottava. Viihdyttävä kirja itsekin business maailmassa pyörineelle.

Jarmo

Rehellinen , vauhdikas. Kannattaa lukea jos on kiinnostunut yritysmaailmasta.

Teija

Uskomaton kaveri ja vielä uskomattomampi tarina!! 🤝🤩🧊🧊🧊

Joni

Olipa vauhdikas tarina ja ehdottomasti suosittelen kaikille yrittämisestä kiinnostuneille. Ja jos olet kotoisin Sotkamosta tai Kainuun alueelta, lue! 👏🏻👏🏻👏🏻

Marjut

👍.

Veijo

Voi voi.minäminä.

Eeva

Erinomainen ja inspiroiva tarina 👏

Kimmo