Kellontekijän tytär

- Kate Morton

Arvostelu 3.7
20h 26min
408 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Rakastetun tarinankertojan ahmittava romaani varkaista ja taiteilijoista yhdistää lumoavasti historiaa, salaisuuksia ja mysteeriä.

"Kukaan ei muista oikeaa nimeäni. Kukaan ei tiedä mitä sinä kesänä todella tapahtui." 1862 joukko nuoria taiteilijoita kokoontuu Thamesin varrelle Birchwoodin kartanoon viettämään raukeaa, inspiroivaa kesää. Kesän lopussa yksi naisista on ammuttu ja toinen kadonnut. 2017 nuori arkistonhoitaja Elodie löytää Lontoosta nahkalaukun, jossa on valokuva huomiota herättävän näköisestä naisesta viktoriaanisissa vaatteissa sekä luonnoslehtiö, johon on hahmoteltu suuri talo joenpenkereellä. Kuka kuvan nainen on? Ja miksi kuvan kartano tuntuu Elodiesta oudon tutulta?

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Hilkka PekkanenTuukka Pekkanen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

20h 26min

Sivua:

408

Kielet:

suomi

Julkaistu:

25.3.2019

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511337744

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511336792

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kellontekijän tytär – E-kirja, Äänikirja

Monotoninen ja uupunut ääni 👎🏽

Leena

Ehkä omaan makuun vähän turhan pitkä.

Sanna

Turhan monitasoinen tarina ainakin äänikirjaksi, meinasi nääntää välillä etenkin, kun eri ajoissa pompittiin ees taas ja kerronta oli niin yksityiskohtaista. Vähän dynaamisempana olisi toiminut paremmin.

Minna

Ihan ok kirja. Eri henkilöiden tarinat oli turhan yksityiskohtaisesti kerrottu. Juonessa pysyi hyvin mukana myös kuunneltuna. Lukija oli hyvä ja selkeä.

Minna