Kenraalitar

Suuriruhtinaanmaa 1

- Pirjo Tuominen

Arvostelu 4.1
16h 25min
351 Sivua
Suuriruhtinaanmaa
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Loistokas historiallinen romaani tsaarinajan kartanoista!

Junia Mannerstamin mielipidettä ei kysytä, kun hänet naitetaan keski-ikäiselle venäläiselle kenraalille Carl Magnus Nassaulle.

Vasta kahdeksantoistavuotias Junia yrittää urheasti sopeutua paitsi avioliittoonsa leskimiehen kanssa myös keisarillisen Pietarin kiihkeään elämänmenoon. Se ei ole Helsingin pitäjässä varttuneelle Junialle helppoa, mutta vielä vaikeammaksi se käy, kun uudet ajatukset ja uusi, nuori rakkaus sytyttävät roihuavan liekin hänen sydämeensä.

Kenraalitar on tsaarinvallan aikaan sijoittuva vauhdikas historiallinen romaani, jossa liikutaan niin Suomen kartanoissa kuin Pietarin loiston ja kurjuuden keskellä. Junia Nassaun esikuvana on todella elänyt henkilö, uljas suomalainen aatelisneito. Junian tarina jatkuu Pirjo Tuomisen Suuriruhtinaanmaa-trilogian teoksissa Ruukinkartanon rouva ja Hovikosken valtiatar.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Hänen teoksensa elävät uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin Tuomisen tarinoiden lumoamina.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

16h 25min

Sivua:

351

Kielet:

suomi

Julkaistu:

2.3.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520415389

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513193591

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kenraalitar – E-kirja, Äänikirja

Minun makuuni liian romanttinen ja epärealistinen. Kirjailija on toki perehtynyt joihinkin historian faktoihin, mutta paikoin ontuu ja kuvatun aikakauden ihmisten ajatusmaailmaan on kömpesti viritelty nykypäivän ihmisten näkemyksiä. Historiallisten saagojen ystäville mukavia kuvauksia, ja lukijakin hyvä.

Hannele

Väkevä tarina👍👍👍👍👍

Riitta

Hienosti kuvattu ja loppua kohden hyvin koukuttava. Pakko jatkaa seuraavaan osaan heti!

Helena

Lukija sopi erinomaisesti tälle kirjalle.

Kirsti