Kenraalitar- Pirjo Tuominen

Arvostelu 4.1
16h 25min
351 Sivut
Suuriruhtinaanmaa
bookCoverFor

Yhteenveto

Loistokas historiallinen romaani tsaarinajan kartanoista!

Junia Mannerstamin mielipidettä ei kysytä, kun hänet naitetaan keski-ikäiselle venäläiselle kenraalille Carl Magnus Nassaulle.

Vasta kahdeksantoistavuotias Junia yrittää urheasti sopeutua paitsi avioliittoonsa leskimiehen kanssa myös keisarillisen Pietarin kiihkeään elämänmenoon. Se ei ole Helsingin pitäjässä varttuneelle Junialle helppoa, mutta vielä vaikeammaksi se käy, kun uudet ajatukset ja uusi, nuori rakkaus sytyttävät roihuavan liekin hänen sydämeensä.

Kenraalitar on tsaarinvallan aikaan sijoittuva vauhdikas historiallinen romaani, jossa liikutaan niin Suomen kartanoissa kuin Pietarin loiston ja kurjuuden keskellä. Junia Nassaun esikuvana on todella elänyt henkilö, uljas suomalainen aatelisneito. Junian tarina jatkuu Pirjo Tuomisen Suuriruhtinaanmaa-trilogian teoksissa Ruukinkartanon rouva ja Hovikosken valtiatar.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Hänen teoksensa elävät uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin Tuomisen tarinoiden lumoamina.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
16h 25min
Sivut:
351
Kielet:
suomi
Julkaistu:
2.3.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520415389
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513193591

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)