Kesytön elämäni

Arvostelu 4
12h 40min
315 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Legendaarisen viihdetähden koskettava taival

Tarina musiikkiin intohimoisesti suhtautuvasta viulistitytöstä, josta tuli koko Suomen tuntema viihdetähti. Julkisuus syöksi Linda Lampeniuksen elämän kaaokseen, ja perfektionismista kärsivä muusikko kadotti otteen omaan itseensä. Vuosikymmenten kamppailun jälkeen hän löysi tasapainon ja rakkauden. Lampenius käy kirjassa avoimesi läpi vaiherikasta elämäänsä ja kipeitä kokemuksiaan, jotka liittyvät muun muassa syömishäiriöön ja seksuaaliseen ahdisteluun.

"Tuntuu kuin olisin elänyt monta elämää. Sieluani on koeteltu ja heitelty äärimmäisyydestä toiseen. Millaisen elämän olenkaan elänyt!" Lampenius sanoo. Kirja julkaistaan samanaikaisesti Suomessa ja Ruotsissa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Jaana NikulaArja Gothóni

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

12h 40min

Sivua:

315

Kielet:

suomi

Julkaistu:

4.11.2021

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511391869

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511392880

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kesytön elämäni – Äänikirja, E-kirja

❤️

Suvi

Silmiä avaava teos, ainakin itse tunnistan (ja tunnustan) omaavani täysin väärän käsityksen Lindasta. Pidin tästä teoksesta, todella rankka syömishäiriö - kertomus, mikä varmasti koskettaa monia. Itse pidin lukijasta kovasti myös. Voin suositella kuuntelemaan tämän, veikkaan että kuva Linda Lampeniuksesta muuttuu. Ainakin minulla näin kävi.

Tiina

Lahjakas tyttö, onneksi on herätty mitä tarkoittaa ME TOO

Anne-Maarit

Kiinnostava ja mukaansatempaava kirja!

Kimmo