Kevätuhri- Pekka Salo

Arvostelu 3.6
5h 59min
Pekka Salo
bookCoverFor

Yhteenveto

”Me ei olla Jenkeissä”, opettaa rikoskomisario Ilkka Kaasalainen nuorempaa kollegaansa Jenni Takalaa. Silti yksityisetsivä löydetään raa'asti murhattuna. Kaikilla tapaukseen liittyvillä on jotain arveluttavaa tunnollaan, sillä poliisi ei tahdo saada mieleisiään vastauksia.

Kansallisbaletin kaunotar pysyy vaiti tai valehtelee, vaikka joku kiristää häntä. Ballerinan mustasukkaisen miehen liiketoimet eivät kestä päivänvaloa. Säteilevien elinten trokari on käsittämätön arvoitus. Eikä piruparka yksityisetsivä jää ainoaksi vainajaksi.

Rikosylikonstaapeli Jenni Takala tiedetään tiukaksi naisasianaiseksi ja peräänantamattomaksi poliisiksi, jolla on heikko kohtansa. Pidätettyjä raiskaajia kuulustellessaan hänellä on vaikeuksia hillitä itsensä. Mutta miten hänen käy, kun kohdalle osuu todella häikäilemätön rikollinen?

Kovaksikeitetyn dekkarin tyyliniekka ja niukan, paljonpuhuvan lauseen taitaja Pekka Salo on jälleen kirjoittanut vetävän tarinan. Kevätuhrin tapahtumat sijoittuvat kultahammasrannikolle Helsingin Lehtisaareen.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
5h 59min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
23.3.2020
Äänikirjan kustantaja:
Lind & Co
ISBN Äänikirja:
9789178613328

© Lind & Co (Äänikirja)

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kevätuhri – Äänikirja

Salo osaa kirjoittaa!

Teksti on hyvää! Lukija voisi olla vähän selkeämpi!

Timo