Kierre

- Patricia Cornwell

Arvostelu 3.3
13h 28min
288 Sivua
Calli Chase
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Ihmiskunnan tulevaisuus on hiuskarvan varassa uudessa sykähdyttävän jännittävässä trilllerissä. Patricia Cornwellin koukuttava Calli Chase -sarja jatkuu.

NASA:n suunnittelema uuden raketin laukaisu menee pahasti pieleen, ja kyberrikostutkija Calli Chase joutuu kohtaamaan totuuden kadonneesta kaksoissiskostaan - ja omasta alkuperästään. Huippusalainen, jo vuosia sitten aloitettu avaruusoperaatio on luisunut kaaokseen, ja vain Calli voi palauttaa sen uralleen.
Calli joutuu pelaamaan laskelmoitua kuurupiiloa ovelan ja kylmäverisen vastustajansa kanssa. Panoksena ei ole vain operaation onnistuminen vaan koko maapallon tulevaisuus.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Ilkka Rekiaro

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

13h 28min

Sivua:

288

Kielet:

suomi

Julkaistu:

9.2.2021

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511408154

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511402206

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kierre – E-kirja, Äänikirja

Paljon parempi kuin ykkösosa kirjasta, joka oli vain ylipitkä prologi. Mehevä kerronan tyyli jatkuu, joten kirja on mukava lukea, joskin tuntuu, että mässäiltävillä kohdilla ei mässäillä, vaan kaikille hetkille annetaan samankokoinen slotti kirjassa. Ihan ok kirja. Ei huippuhyvä, mutta OK. Lukija tykittää edelleen tasaisen varmalla ja erehtymättömällä tyylillä. Ilo kuunnella.

Paula

Hieman tylsä

Eija

Parempi kuin ykkönen

Pasi