Kihlattu- Kiera Cass

Arvostelu 3.5
8h 16min
187 Sivut
Coroanin kronikat
bookCoverFor

Yhteenveto

Kiera Cassin uusi romanttinen fantasiasarja lumoaa Valinta-sarjan lukijat!

Cassin Valinta-sarja on maailmanlaajuinen menestys. Uusi kaksiosainen sarja Coroan kronikat kudostaa lukijan iloksi yhtä viekoittelevan tarinan rakkaudesta, vallasta ja yksilön oikeudesta onneen.

Lady Hollis Brite on elänyt suojattua elämää ja tavoitellut muiden nuorten ylhäisönaisten tapaan kuninkaan suosiota. Kun kuningas julistaa rakkautensa häneen, Hollis odottaa elämän mittaista onnenhuumaa.

Elo kuningattarena ei kuitenkaan lunasta odotuksia, ja kun Hollis tapaa aatelittoman miehen, joka tuntuu näkevän syvälle hänen sydämeensä, yhtäkkiä hän pystyy kuvittelemaan tulevaisuuden, josta ei olisi ennen osannut edes unelmoida.

Kiera Cass on opiskellut historiaa ja valmistunut Radfordin yliopistosta. Hänen kirjansa ovat nousseet New York Timesin Bestseller-listan ykköseksi ja Valinta-kirjasta kuvataan Netflix-elokuvaa. Cass inhoaa lentämistä, salaatteja sekä sitä, että ihmiset eivät käytä ajaessaan vilkkua. Hän rakastaa toimistotarvikkeita, poikabändejä ja jälkiruokia. Lue lisää Cassin kirjoista: kieracass.com.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Laura Haavisto
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
8h 16min
Sivut:
187
Kielet:
suomi
Julkaistu:
30.6.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510486917
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510486900