Kiivilinnun kutsu

- Sarah Lark

Arvostelu 4.3
26h 36min
551 Sivua
Uusi-Seelanti
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Lukijoiden rakastaman historiallisen sukusaagan kolmas osa

Sarah Larkin Kiivilinnun kutsu on unohtumaton kasvutarina rakkaudesta, menetyksestä ja sinnikkyydestä Uuden-Seelannin jylhissä maisemissa.

Uuteen-Seelantiin naiivina nuorena morsiamena saapuneen Gwyneira McKenzien lapsenlapsenlapsi Gloria Martyn on saanut viettää idyllisen lapsuuden sukunsa omistamalla lammasfarmilla keskellä Uuden-Seelannin maaseutua. Kun hänen vanhempansa vaativat Glorian saavan sivistyneen nuoren naisen koulutuksen toisella puolen maailmaa ja lähettävät tämän Englantiin, joutuu hän jättämään taakseen kaiken rakastamansa, mukaan lukien vannoutuneen suojelijansa Jackin.

Vieraassa ympäristössä kaukana kotoa Gloria tuntee olonsa yksinäisemmäksi kuin koskaan aiemmin. Kun käy ilmi, että hänen vanhemmillaan ei ole aikomustakaan päästää häntä takaisin rakkaaseen kotimaahansa, ottaa Gloria ohjat omiin käsiinsä ja karkaa uskomattomalle seikkailulle kohti Uutta-Seelantia.

Sarah Larkin Kiivilinnun kutsu jatkaa lukijoiden sydämet vienyttä, Uuteen-Seelantiin sijoittuvaa sukusaagaa ja vie lukijan unohtumattomalle matkalle tietään kotiin etsivän nuoren naisen kanssa.

Saksassa vuonna 1958 syntynyt Sarah Lark on työskennellyt opettajana, matkaoppaana sekä mainostoimittajana. Hän on kirjoittanut useita Saksassa palkittuja teoksia. Nykyisin Lark asuu Almeríassa Espanjassa kissan ja neljän koiran kanssa. Kirjoittamisen ohella Lark hoitaa eläkkeelle jääneitä hevosia, soittaa kitaraa ja laulaa.

Larkin laajasta tuotannosta on aiemmin julkaistu suomeksi edellinen Uusi-Seelanti-sarja, johon kuuluvat kirjat Valkoisen pilven maa, Maorien laulu, Kiivilinnun kutsu ja Toivoa maailman äärissä, sekä kaksiosainen Jamaika-sarja, jonka kirjat ovat Tuhansien lähteiden saarija Punaisen mangroven saari. Keväällä 2024 ilmestyvä Tulikukkien aika aloittaa toisen Uuteen-Seelantiin sijoittuvan sarjan, joka valottaa lisää maan mielenkiintoista historiaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Veera KaskiSanna van Leeuwen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

26h 36min

Sivua:

551

Kielet:

suomi

Julkaistu:

20.9.2021

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523763180

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789523763173

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kiivilinnun kutsu – Äänikirja, E-kirja

Aluksi pelkäsin, että kirja ei yllä samalle tasolle kuin edeltävänsä kuin kuuntelin Glorian elämää sisäoppilaitoksessa. Siitä tarina kuitenkin lähti ja taas silmät kyynelissä tämän kirjan jälkeen. Ainut asia mikä näissä kirjoissa särähtää korvaani on naisten ulkonäön ruotiminen niin kovasti. Glorian ja hänen opettajansa epäviehättävyys. Kun taas mies henkilöt eivät saa tälläistä ruotimista osakseen

Enni

Pitää mielenkiinnon yllä.

Pirjo

🐾

Helena

Koukuttava teos, mukaansatempaava tarina, joka jatkuu.

Olli Intonen