Kingston Wallin perintö- Kimmo Aroluoma

Arvostelu 4.2
12h 31min
277 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Kingston Wallin musiikki elää vahvempana kuin koskaan.

Kingston Wallin tarina päättyi laulaja Petri Wallin kuolemaan vuonna 1995, mutta yhtyeen musiikki löytää edelleen uusia kuulijoita. Vuoden 2019 tribuuttikiertueella Kingston Wallin kappaleet keräsivät enemmän yleisöä kuin koskaan aikaisemmin. Kiertueella oli mukana myös kitarateknikko Kimmo Aroluoma, joka pääsi todistamaan keikat aitiopaikalta.

Aroluoma lähtee selvittämään, miten Kingston Wallin taika syntyi. Kirjaa lukee kuin salapoliisitarinaa, kun Aroluoma jäljittää Petri Wallin soittimia ympäri Suomea. Kirja on kaivattu rinnakkaisteos Viljami Puustisen Kingston Wall -historiikille, joka oli huima myyntimenestys.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

12h 31min

Sivut:

277

Kielet:

suomi

Julkaistu:

27.1.2023

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511443810

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511443803

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kingston Wallin perintö – Äänikirja, E-kirja

Asiaa

Pasi

Todella hyvä kirja. Erittäin syväluotaava analyysi KW:n soundimaailmaan ja siihen, mistä bändissä oli kyse. Hattu. Päästä.

Matti

Täyttä timanttia! Kiitos.

Jonna

Great book about Kingston Wall from a very interesting angle

Anders Olav

Parasta !!!

Eeva

Omaan makuuni vähän liian innokasta fanitusta ja fanaattisuutta, enkä jaksanut lukea kaikkia soittokamojen listauksia enkä biisien analysointeja. Muuten sinänsä mielenkiintoinen.

Jukka

Bändii suurena fanina kirja kaikkine detaljeineen antoi uutta perspektiiviä ja arvostusta Kinkkareiden musalle. Oo nyt kuunnelu aika huolella Aroluoman Kingston Wallin perintö. Huikeeta detaljia ja tarinaa laotteiston, soudien ja biisien kehittelystä. Ihan helvetin harmillista, että Pete Walli sekos ja riisi itteltään hengen.VHB, Kuoppis ja Jylli teki kyllä suuremmoisen kulttuuriteon tehdessään muutama vuosi sitten sen trbuuttikiertueen. Toivon totisesti, että joskus kun aurinko paistaa kirkaasti ja ilmanpaine on suotuisa niin ko. Kokoonpano tarjoilee santsikierroksen kingston Wallin superhienoa musaa.

Ari

Huikea kirja ja hienoa omistautumista kirjan kirjoittajalta. Ehdoton suositus vähintäänkin niille, jotka Kingston Wallia ovat kuunnelleet.

Sami

Kiitos Kimmo erinomaisesta kirjasta ja syventävästä oppimatkasta tärkeään aiheeseen.

Juho

Vähän turhan yksityiskohtaista kerrontaa soittovälineistä ja muusta sälästä, mutta varmasti muusikoita kiinnostaa. Muuten hienoja yksityiskohtia bändin historiasta.

Joni

Jokaisen tosifanin ”must read”-teos

Lauri

Hienosti onnistuttu kirjoittamaan mielenkiintoisesti aika diipeistäkin teknisistä yksityiskohdista. Täydentää hienosti Viljami Puustisen kirjaa. Levyt kannattaa ottaa kuunteluun samalla kun lukee!

Risto-Juhani

Aivan huikea kirja. Hyvin kirjoitettu ja hyvä lukija 👍

Polle

Hienosti kirjoitettu kirja. Itselleni musadiggarina soitindiggarin sijaan Kingston Wallin soundien hakeminen oli vähän puuduttavaa.

Risto