Kirja joka ei halunnut tulla luetuksi (e-äänikirja)- David Sundin

Arvostelu 3.9
39 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Ruotsin myydyin lastenkirja ja maailmanlaajuinen menestys!

Näpit irti! Älä avaa minua! Piilota minut!

Tämä on tarina kirjasta, joka tekee kaikkensa, ettei sitä lueta. Ei nyt eikä koskaan. Silti päädyt lukemaan sen yhä uudestaan! Kun luet tätä kirjaa, tapahtuu outoja, hassuja ja salaperäisiä asioita. Kirja yrittää lentää pois, sanat sivuilla vaihtuvat toisiin, ne pienenevät ja sitten taas suurenevat, ja yhtäkkiä sivulla onkin ‒ krokotiili!

Eläväinen, jääräpäinen ja huikean taianomainen kuvakirja on puolustuspuhe aikuisen ja lapsen yhteisten lukuhetkien puolesta. Kirja muuttaa lukijan stand-up-koomikoksi, jonka keikka on illasta toiseen loppuunmyyty. Kirjan käännösoikeudet on myyty jo yli 30 kielelle.

”Tästä kirjasta on tullut Ruotsissa todellinen ilmiö. Kustantajana riemuitsen siitä, että meidät lumonnut hulvaton, jääräpäinen ja kiehtova kirja on ollut menestys ympäri maailman.” – Karin Lemon, Bonnier Carlsen

David Sundin (s. 1976) on ruotsalainen kirjailija, käsikirjoittaja, televisio-juontaja ja koomikko. Aikuisten parista Sundin siirtyi viihdyttämään kaikkein haastavinta yleisöä: lapsia. Tuloksena syntyi Kirja joka ei halunnut tulla luetuksi, joka on hänen esikoisteoksensa. Siitä tuli nopeasti vuoden myydyin lastenkirja Ruotsissa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Tittamari Marttinen
Muoto:
E-kirja
Sivut:
39
Kielet:
suomi
Julkaistu:
19.1.2022
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520437619

© Tammi (E-kirja)