Kirjakauppa Thamesin varrella

- Frida Skybäck

Arvostelu 3.8
14h 53min
324 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Hurjaan myyntimenestykseen noussut romaani on täydellistä luettavaa kirjojen ja kirjakauppojen ystäville.

Tarina siitä, miten talo täynnä kirjoja, kourallinen uusia ihmisiä ja äreä kollikissa voivat antaa elämälle uuden suunnan.

Ilahtuisitko, jos perisit tuntemattomalta tädiltä talon ja kirjakaupan Lontoosta Thamesin varrelta? Nuorta ruotsalaista Charlottea ei perintö kiinnosta. Hän on äskettäin jäänyt leskeksi, uppoutunut kokonaan työntekoon ja matkustaa Lontooseen vain myydäkseen talon nopeasti pois. Omalaatuisen henkilökunnan pyörittämä kauppa näyttää horjuvan konkurssin partaalla, ja kalustoon kuuluu joku William-niminen kirjailijakin… Charlotte hämmästyy itsekin, kun häntä alkaa houkuttaa ajatus kirjakaupan pelastamisesta.

Frida Skybäck (s.1980) on brittiläisen feelgood-kirjallisuuden ystävä, ja Kirjakauppa Thamesin rannalla on hänen oma debyyttinsä tässä lajissa. Se valloitti lukijat rytinällä, ja lisää on tulossa. Hän on aiemmin julkaissut historiallisia romaaneja 1700- ja 1800-luvun naisista. Kollegansa Agnes Hellströmin kanssa Frida tekee suosittua Författarpodden-podcastia, jossa käsitellään kaikkea kirjailijan työhön liittyvää. Hän asuu perheineen Lundissa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Annamari Typpö
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
14h 53min
sivua E-kirja:
324
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.5.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510467718
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510467701

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)