Kirsikoita ja joulun taikaa

- Milly Johnson

Arvostelu 4
11h 56min
273 sivua
Yorkshiren helmet
bookCoverFor

Yhteenveto

Joulun taikaa lumimyrskyn keskellä.

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on joulun lämpöä täynnä oleva kertomus kuudesta ihmisestä, jotka ennennäkemätön lumimyrsky heittää yllättäen yhteen.

Vuosi on lähestymässä loppuaan, ja joulunalusaika tuo mukanaan Englannin kovimman lumimyrskyn vuosikausiin. Yorkshiren nummien keskellä seisoo hiljainen majatalo, joka kohtalon oikusta tarjoaa suojan kuudelle joulunviettoon matkustavalle ihmiselle lumituiskun suljettua maantiet.

Mary on yrittänyt saada pomonsa Jackin huomion jo neljän vuoden ajan, mutta Jack ei näe hänessä muuta kuin ahkeran työntekijän. Pitäisikö Maryn vihdoin unohtaa Jack ja siirtyä eteenpäin?

Bridgen ja Luken oli tarkoitus tavata vain viiden minuutin ajan allekirjoittaakseen vihdoinkin avioeropaperit. Kaikkein vähiten he haluavat olla jouluna saman katon alla.

Charlie ja Robin olivat matkalla Skotlantiin viettämään ikimuistoista joulua luksushotellissa. Täyttääkö pieni mutta kotoisa majatalo heidän odotuksensa ja toiveensa?

Milly Johnsonin Kirsikoita ja joulun taikaa on yhtä ihana ja lämmin kuin takkatuli pakkaspäivänä – täydellinen lukunautinto juhlakauteen.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Ullamarja Kankaanranta
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
11h 56min
sivua E-kirja:
273
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
3.12.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523763364
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN E-kirja:
9789523763357

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)