Kivienkelit- Kristina Ohlsson

Arvostelu 4.7
4h 4min
96 Sivut
Lasilapset
bookCoverFor

Yhteenveto

Kummitteleeko puutarhassa?

Kristina Ohlsson tuo pohjoismaisen laatudekkarin myös lasten saataville. Koululaisten oman mysteerisarjan kolmas ja viimeinen osa.

Lasilapsista ja Hopeapojasta tutut Simona, Billie ja Aladdin ratkovat itsestään liikkuvien kivipatsaiden arvoitusta.Pian on pääsiäinen, ja Simona odottaa pääsevänsä viikoksi isoäidin luo Åhusiin. Mutta jokin on vinossa, niin isoäidissä kuin hänen talossaankin. Isoäiti on väsynyt ja ajatuksissaan, ja Simona kuulee Huokausten huoneesta narahtelevia askeleita, vaikkei siellä ole ketään! Puutarhan suuret kivipatsaat vaihtavat vähän väliä paikkaa. Ja mistä ovat peräisin vanhojen kasettinauhojen salaperäiset äänet, jotka kehottavat Simonaa kiirehtimään, ennen kuin on liian myöhäistä? Kun kysymyksiä vain karttuu, Simona pyytää ystävänsä Billien ja Aladdinin avukseen mysteeriä ratkaisemaan.

Kristina Ohlsson (s. 1979) työskenteli turvallisuuspoliittisena analyytikkona mm. Ruotsin suojelupoliisissa ja ETYJ:ssä, kunnes ryhtyi vapaaksi kirjailijaksi 2012. Hänen dekkarinsa ja lastenjännärinsä komeilevat säännönmukaisesti Ruotsin myyntilistojen kärjessä.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Pekka Marjamäki
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
4h 4min
Sivut:
96
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.2.2019
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510440155
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510439524