Kivimies- Luke Smitherd

Arvostelu 3.6
15h 36min
330 Sivut
Kivimies
bookCoverFor

Yhteenveto

Kukaan ei tiedä mistä se tuli. Kukaan ei tiedä miksi se on täällä.

Luke Smitherdin trilogian aloittavassa Kivimies-kirjassa maailma joutuu kaaokseen, kun valtava kivinen hahmo ilmestyy tyhjästä keskelle kaupunkia ja aloittaa tappavan vaelluksen kohti tuntematonta määränpäätä

Kun kaksi ja puoli metriä korkea kivinen patsas ilmestyy yhtäkkiä keskelle Coventryn keskustoria eräänä aurinkoisena päivänä, luulee reportteri Andy Pointer kyseessä olevan jonkinlainen julkisuustempaus. Niin luulevat kaikki muutkin, kunnes kivinen mies lähtee liikkeelle, marssii läpi lähimmän talon julkisivun, murskaa sen sisällä olevat ihmiset ja jatkaa matkaansa.

Kun poliisin, hallituksen ja armeijan yritykset pysäyttää kivisen miehen järkähtämätön marssi osoittautuvat toivottomiksi, on maailman huulilla kolme kysymystä: Mistä kivinen mies tuli? Minne se on matkalla? Ja tärkeimpänä, mitä se haluaa?

Andy päättää löytää vastaukset kysymyksiin ja saada aikaan elämänsä uutisreportaasin. Halki Iso-Britannian ja toiselle puolen Atlanttia vievän takaa-ajon aikana hänelle alkaa kammottava pala kerrallaan valjeta totuus kivisestä miehestä, jonka määränpäässä odottaa jotakin veret seisauttavaa.

Luke Smitherdin kauhua, jännitystä ja katastrofitarinaa yhdistelevä Kivimies vie lukijan eturivin paikalle seuraamaan kivisen miehen tuhoisaa marssia – ja tämä on vasta alkua.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Risto K. Träff
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Sarja:
Äänikirjan kesto:
15h 36min
Sivut:
330
Kielet:
suomi
Julkaistu:
18.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Bazar
ISBN Äänikirja:
9789523763883
E-kirjan kustantaja:
Bazar
ISBN e-kirja:
9789523763876

© Bazar (Äänikirja)

© Bazar (E-kirja)