Kivipuiston tyttö- Nilla Kjellsdotter

Arvostelu 4
10h 13min
219 Sivut
Murhia Pohjanmaalla
bookCoverFor

Yhteenveto

Teini-ikäinen tyttö löytyy lumipyryssä maantienlaidalta pahasti kylmettyneenä. Hänellä on tuskin mitään päällään, eikä hän kykene vastaamaan poliisin kysymyksiin. Kukaan ei ole ilmoittanut tyttöä kadonneeksi. Hänet otetaan sisään psykiatriselle osastolle. Vaikka viikot kuluvat, Vaasan poliisi ei pysty selvittämään hänen henkilöllisyyttään.

Nimettömän tytön arvoituksen lisäksi etsivä Mija Wadö saa pöydälleen murhatapauksen, kun kuuluisa diabetestutkija David Heselius löytyy kotoaan kuolleena. Hulppea villa on huolellisesti siivottu eikä tekninen tutkinta löydä jälkiä murhaajasta. Heseliuksen omistama yritys on ollut tutkimuksissaan suuren läpimurron partaalla - voisiko motiivi löytyä sieltä?

Mija on joutunut ottamaan töissä paljon vastuuta kollegoiden poissaolojen vuoksi. Yhtä heistä, Ronnieta, Mija kaipaa aivan erityisesti. Työlleen omistautuneena hän yrittää tasapainoilla mielessä pyörivien johtolankojen ja helposti solmuun menevän yksityiselämänsä kanssa. Meneillään olevien tapausten myötä MIja joutuu myös kohtaamaan henkilökohtaisia kipupisteitään.

Tiheätunnelmainen ja koukuttava dekkarisarja Mija Wadösta ja hänen pohjanmaalaisista poliisikollegoistaan alkaa.
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Anna Heroja
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
10h 13min
Sivut:
219
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN Äänikirja:
9789512430062
E-kirjan kustantaja:
Gummerus
ISBN e-kirja:
9789512430093

© Gummerus (Äänikirja)

© Gummerus (E-kirja)