Koira joka kävi coffee shopissa- Pete Suhonen

Arvostelu 3.6
7h 12min
168 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Hersyvä veijaritarina huumeista, karvaisista ystävistä, päihdemaailman hierarkiasta, nymfomaniasta ja rakkaudestakin.

Jami Järvensyrjä ei elämältä paljoa halua. Niin paljon Coca-Colaa kuin napa vetää, hyvännäköisen misun ja Porsche Carreran. Jälkimmäistä ei pizzakuskin palkalla pysty ostamaan. Huumekuriiri olisi muuten unelmaduuni, mutta jo ajatuskin kaman nielemisestä kuvottaa.

Näyttämölle astuu Ella-serkku, nuori lahjakas kirjoittajanalku, joka tarvitsee Papa-koiralleen hoitopaikan lähtiessään Maltalle kirjoittamaan esikoisteostaan. Jami laskee yksi plus yksi, mutta ei osaa ottaa huomioon naulapyssyynsä kiintynyttä Henkkaa, eikä moottoripyöräkerhoa pyörittävää Lemmeä, joka ei toheloiville kuriireille anna armoa. Saati sitten sitä, että koirat ovat kovia karkailemaan ja potevat ummetusta siinä missä ihmisetkin. Jamin ja Papan pelastamiseksi tarvitaan Ellaa, itsemurha-altista Ahmed-pomoa, lemmenkipeää Annaa ja Fredi-koiraa, joka osoittaa lajirajat ylittäviä homoseksuaalisia taipumuksia.

Koira joka kävi coffee shopissa ei paijaa mutta ei tuomitsekaan. Se on Suhosen kahta edellistä romaania lempeämpi kirja, mutta vähintään yhtä hauska.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
7h 12min
Sivut:
168
Kielet:
suomi
Julkaistu:
25.4.2017
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510429570
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510413982

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Koira joka kävi coffee shopissa – E-kirja, Äänikirja

Nyt nauratti ja paljon. Ilotulitus, jos mikä.

Yrjö