Kokain- Pascal Engman

Arvostelu 4.4
15h 32min
427 Sivut
Vanessa Frank
bookCoverFor

Yhteenveto

Som en svensk The Wire i bokform. Nu kommer den efterlängtade uppföljaren av Pascal Engman.
En våldsam avrättning på öppen gata försätter de boende i Järva i skräck. Vad blir nästa drag i kriget mellan de rivaliserande förortsgängen Vargarna och YBT? I skuggan av våldet tvingas butiksinnehaverskan Fatou Diop gång på gång att vända bort blicken av rädsla. Men någonstans går gränsen för hur mycket en människa kan svälja utan att göra motstånd.
Polisinspektör Vanessa Frank kopplas in i mordutredningen och finner sig mitt i en brinnande gänguppgörelse där allt verkar handla om kokainet. Samtidigt som hon försöker landa i rollen som fostermamma till tonåriga Celine visar sig hennes nya sårbarhet bli den största utmaningen för utredningen.
Kokain är den fjärde, fristående delen i Pascal Engmans serie om polisinspektör Vanessa Frank. I denna hisnande, mörka thriller skildras de mänskliga kostnaderna av droghandeln men också det okuvliga hoppet om att kunna ge en bättre värld till sina barn.

Pascal Engman var tidigare journalist och krönikör på bland annat Expressen. Sedan debuten med Patrioterna (2017) har han hyllats av en samstämmig kritikerkör för sin sylvassa iakttagelseförmåga och höga relevans i vår allt brutalare samtid.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

4

Äänikirjan kesto:
15h 32min
Sivut:
427
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
20.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Bookmark Förlag
ISBN Äänikirja:
9789189298552
E-kirjan kustantaja:
Bookmark Förlag
ISBN e-kirja:
9789189298545

© Bookmark Förlag (Äänikirja)

© Bookmark Förlag (E-kirja)