Kolme koiraa haudattuna- S. J. Bennett

bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 28.7.2022

E-kirja: 28.7.2022

Yhteenveto

Miss Marple kohtaa The Crown -sarjan!

Murhamysteerien aatelia! Hienostunutta, mutta letkeällä sanailulla höystettyä rikosherkkua cosy crimen ystäville ja rojalisteille!

Brexit-äänestyksen jälkimainingeissa kuningatar Elisabet ei todellakaan kaipaa lisää harmeja. Mutta kun 1960-luvulla hänelle lahjoitettu merellinen maalaus ilmestyy yllättäen laivaston näyttelyyn, hän tajuaa että jotakin hämärää on tekeillä. Sitten palatsin uima-altaasta löytyy ruumis. Luotetun Rozien avustuksella käynnistyy hienovarainen kuninkaallinen tutkinta, jossa ei konnien koukkuja kavahdeta.

Hänen majesteettinsa tutkimuksissa on tällä kertaa ratkottavana niin visainen mysteerivyyhti, että yhden koiran kävelyttäminen sen selvittämiseksi ei riitä – tarvitaan kolme koiraa.

Englantilainen kirjailija Sophia Bennett (s. 1966) on julkaissut lukuisia lasten- ja nuortenkirjoja, hän opettaa Lontoon yliopistossa ja julkaisee myös podcastia. Hänen majesteettinsa tutkimuksia -sarjan avausosa Windsorin solmu on kerännyt runsaasti kiitosta autenttisuuden tunnusta kuningasperheen kuvaajana. Bennett vie lukijansa vuoroin Windsorin linnan käytäville, vuoroin kurkistamaan Buckinghamin palatsin kuninkaalliseen sisäpiiriin. Tyylikkäästi mutta rennosti Bennett kertoo ihmisistä julkisivun takana, fiktion keinoin.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Maria Lyytinen
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

2

Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510456675
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510483442

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)