Kolme korttia pakasta

Musta torni II

Arvostelu 4.2
16h 14min
376 Sivua
Musta torni
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Musta torni -sarja on yhdistelmä fantasiaa, kauhua ja lännentarinoita.

Sarjan toisessa osassa Rolandin eteen aukeaa kolme ovea, jotka vievät hänet New Yorkiin kolmena eri aikana. Kustakin ovesta Roland vetää omaan maailmaansa yhden ihmisen.

Vuodesta 1987 mukaan tulee heroiinikoukussa elävä Eddie Dean. Vuodesta 1964 matkaan tulee nainen, jonka ruumiissaa elää kaksi naista: kansalaisoikeusaktivisti Odetta Susannah Holmes sekä väkivaltainen ja viekas Detta Walker. Vuodessa 1977 oven takana piileksii psykopaattinen Jack Mort. Tarokkiennustuksen mukaa Roland kohtaa matkallaan Vangin, Varjojen Leidin ja Kuoleman. Onko Roland nyt löytänyt heidät?

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947) on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut yli 60 kirjaa, jotka ovat kaikki olleet maailmanlaajuisia myyntimenestyksiä. Kingin teosten pohjalta on tehty lukuisia televisiosarjoja ja elokuvia. Hänen tuoreimpia teoksiaan ovat Ulkopuolinen, Mersumies-trilogia ja Hohdon tarinaa jatkava Tohtori Uni. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille myönnettiin vuonna 2018 American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kari Salminen

Muoto:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

16h 14min

Sivua:

376

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

24.6.2021

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520424435

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513171636

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kolme korttia pakasta –
E-kirja, Äänikirja

2/5

Mikko

Koukussa. Mielenkiintoiset hahmot. Lukijakin alkanut sointua mielessä tarinalle sopivalla tavalla

Jaakko

On pöljä stoori ja lukija eläytyy ihan liikaa :Dd

Aku

😘

Jan