Kolme neljästä- Sophie Hannah

Arvostelu 3.8
11h 17min
234 E-kirjan
Hercule Poirot'n mysteerit
bookCoverFor

Yhteenveto

“Hannahin paras Poirot-romaani tähän mennessä.”
Sunday Express

Maailman rakastetuin etsivä Hercule Poirot harjoittaa pieniä harmaita aivosolujaan 1930-luvun Lontoossa. Joku syyttää ihmisiä murhasta – Hercule Poirotin nimissä!

Mestarietsivä Poirot yllätetään eräänä päivänä, kun hänen ovensa takana seisoo äkäinen nainen. Nainen vaatii tietää, miksi Poirot on lähettänyt hänelle kirjeen, jossa häntä syytetään Barnabas Pandyn murhasta – mies kun on hänelle täysin tuntematon. Myöskään Poirot ei ole koskaan kuullut Barnabas Pandystä. Kun käy ilmi, että kolme muuta ihmistä on saanut samanlaisen kirjeen Poirotin nimissä, on kyseessä todellinen mysteeri.


Kuka on kirjeiden takana? Ja mikä vielä oleellisempaa, kuka on Barnabas Pandy ja onko hänet todella murhattu?

Brittiläinen Sophie Hannah (s. 1971) on niittänyt kansainvälistä mainetta psykologisilla jännäreillä, joita on käännetty yli 30 kielelle, televisioitu ja palkittu. Lisäksi hän on Agatha Christien perikunnan siunauksella ja tiukasti dekkarikuningattaren kultakauden hengessä kirjoittanut uusia Hercule Poirot -mysteerejä, jotka ovat löytäneet paljon faneja ympäri maailmaa. Nimikirjainmurhat ilmestyi vuonna 2014 ja Suljettu arkku 2016. Hannah kertoo olleensa Christien vannoutunut ihailija viisivuotiaasta lähtien ja saaneensa tältä paljon vaikutteita.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Terhi Vartia
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
11h 17min
E-kirjan sivumäärä:
234
Kielet:
suomi
Julkaistu:
27.8.2019
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510444474
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510444481

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)