Kolme toivetta

- Liane Moriarty

Arvostelu 3.8
11h 57min
260 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Liane Moriartyn esikoisromaani nyt suomennettuna!

Viisas ja hauska romaani elämästä, sisaruudesta ja ystävyydestä. Kolmoset Lyn, Cat ja Gemma tulevat aina olemaan kolmen kimppa – hyvässä ja pahassa.

Kettlen sisarukset herättävät huomiota, minne ikinä menevätkin, eikä heidän elämästään puutu draamaa. Kolmosten 34-vuotissyntymäpäivien lähestyessä Lynillä on kaikki pallot hallussa, ainakin näennäisesti. Cat pohtii avioliittonsa tulevaisuutta saatuaan yllättäviä uutisia, ja Gemman ongelmana on se, että hän ei ole koskaan pysynyt suhteessa kuutta kuukautta kauempaa.

Yhdessä sisarukset luovivat eteenpäin elämässä eteenpäin eronneiden vanhempien, epäluotettavien aviomiesten ja uuvuttavan vanhemmuuden keskellä.

Australialainen Liane Moriarty (s. 1966) on kirjoittanut lukuisia kansainvälisiä menestysteoksia, joista mm. Mustat valkeat valheet ja Yhdeksän hyvää, kymmenen kaunista on nähty myös menestyksekkäinä tv-sarjoina. Ennen kirjailijanuraansa Liane Moriarty toimi mainos- ja markkinointibisneksissä sekä copywriterina. Moriarty asuu Sydneyssä perheineen.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Helene Bützow

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

11h 57min

Sivua:

260

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.5.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510492864

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510492857

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kolme toivetta – Äänikirja, E-kirja

Ihanaa kuunneltavaa😊

anne

Liane Moriarty ei pettänyt. Ei voinut lopettaa kesken.

Pirjo

Ihan hauska kirja. Alkuun aika sekava.

Anna

Iso pettymys, niin paljon huonompi, kuin muut kirjailijan teokset. Alun kohtaus ei herätä millään lailla mielenkiintoa, kuten yleensä. Kirjassa ei oikein ole mitään ideaa.

Nea