Kolmen naisen kirjeitä

Rakkaudesta, surusta ja luopumisesta

- Suvi Ahola, Nenne Hallman, Ina Ruokolainen

Arvostelu 3.7
6h 32min
117 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kolme kuusikymppistä naista katsoi elämänsä käännekohtiin ja tunnisti monta luopumista: läheisten kuolemia, eroja ja muuta surua, mutta myös tietoisia irrotteluja ja riemastuttavia oivalluksia.

Toimittajat ja kirjoittamisen ammattilaiset Ina Ruokolainen, Nenne Hallman ja Suvi Ahola ovat olleet ystäviä neljäkymmentä vuotta. He alkoivat kirjoittaa toisilleen kirjeitä selvittääkseen, mitkä ratkaisut ja elämän yllätykset ovat ottaneet koville, ja mitkä puolestaan ovat tuoneet lisää vapautta ja vaihtoehtoja.

Ystävykset eivät aina ole olleet yhtä läheisiä, ja siksi kirjeistä paljastuu myös yllätyksiä. Naiset kirjoittavat henkilökohtaisesti ja itseään säästämättä, samalla toinen toistaan tukien ja neuvoen.

Ina Ruokolainen (s. 1959) on toimittaja, tietokirjailija, kriitikko ja kirjoittajakouluttaja. Hänen kirjojensa aiheina ovat olleet yhtä hyvin sieniruoat ja kotiseutupyöräily kuin kulttuurin eri puolet muotoilusta kuvataiteeseen ja teatteriin.

Suvi Ahola (s. 1959) on toimittaja, kriitikko ja kirjailija. Hän on kirjoittanut niin omaelämäkerrallisia teoksia kuin esseitä, ruokakirjoja, runoja ja kirjallisuudentutkimusta.

Nenne Hallman (s. 1957) on toimittaja ja käsikirjoittaja. Hän on työskennellyt toimituspäällikkönä ja julkaisujohtajana sekä erikoislehtien päätoimittajana.

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

6h 32min

Sivua:

117

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523518605

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523518858

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kolmen naisen kirjeitä – Äänikirja, E-kirja

Kirjasta saa hyvää vertaistukea☺️

Pia

Ihan hyvä!

Seija

Kiinnostavaa luettavaa melkein samanikäisten naisten kuin itse tekstiä. Jossain vaiheessa kolahti kovaa tunne, että minä olen jo vanha nainen ja tekee mieli protestoida. Ja muutenkin heräsi halu jatkaa keskustelua eri aiheista.

Heli

Toivoisin että lukijat pitäisivät pidemmän tauon uuden lauseen, kappaleen, osan jne edellä eikä lukisi liian putkeen

Leena