Korkki kiinni!

- Allen Carr

Arvostelu 3.9
11h 1min
241 Sivua
Easyway
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Nauti elämästä täysillä ilman alkoholia!

Korkki kiinni! on supersuositun Stumppaa tähän! -kirjan kirjoittajan opas alkoholiriippuvuuden hallintaan

Allen Carr kirjoitti tupakoinnin lopettamiseen opastavan kirjan Stumppaa tähän!, jonka avulla miljoonat ihmiset onnistuivat lopettamaan tupakoinnin. Kirjaa on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 15 miljoonaa kappaletta.

Korkki kiinni! -kirjassa Carr soveltaa samaa metodia alkoholiriippuvuuden hallintaan. Hän käy kirjassa läpi syitä siihen, miksi ylipäätään juomme alkoholia, ja opastaa sitten askel askeleelta, kuinka voimme vapautua alkoholiloukusta.

Kirjaa ei ole tarkoitettu vain alkoholin suurkuluttajille vaan myös kaikille satunnaisille viininlipittäjille. Ainutlaatuinen metodi paljastaa alkoholiin liittyvät illuusiot, poistaa psykologisen riippuvuuden ja vapauttaa lukijan nauttimaan täysillä elämästä ilman alkoholia.

Allen Carria (1934–2006) pidetään tärkeimpänä guruna tupakoinnin lopettamisessa. Hän keksi sen, mitä kaikki tupakoijat olivat odottaneet: helpon tavan lopettaa tupakointi. Carr poltti itse runsaasti ja teki useita epäonnistuneita lopettamisyrityksiä, kunnes vuonna 1983 onnistui. Hän kirjoitti huippusuositun kirjan Stumppaa tähän! ja perusti maailmanlaajuisen Easyway-klinikoiden verkoston. Myöhemmin Carr kirjoitti useita teoksia, joissa hän sovelsi menetelmäänsä muiden riippuvuuksien hallintaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli 38 kielelle.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Sarja:

Äänikirjan kesto:

11h 1min

Sivua:

241

Kielet:

suomi

Julkaistu:

12.11.2020

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523760165

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789522799722

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Korkki kiinni! – E-kirja, Äänikirja

👍

Veli-Jussi

Allen Carr ei pettänyt tälläkään kertaa 🙏

Meri

Ok

ilkka

Loistava kirja. Erinomainen lukija👍

Hanna