Korona- Lilly Korpiola, Petro Poutanen

Arvostelu 3.6
4h 49min
112 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Merkittävä tietokirja koronan yhteiskunnallisista vaikutuksista

Koronakriisi muutti maailmaa. Korona on tehnyt näkyväksi ”digitaalisen riskiyhteiskunnan”, jossa ihmisiä ja yhteiskuntaa järisyttävät tapahtumat koetaan median välityksellä samanaikaisesti eri puolilla maailmaa.

Sosiologi Ulrich Beck näki 1980-luvulla maailman menevän kohti ”riskiyhteiskuntaa”, jossa sosiaaliset, poliittiset, taloudelliset ja yksilölliset riskit luisuvat yhteiskunnan seuranta- ja turvainstituutioiden otteesta. Digitaalisessa riskiyhteiskunnassa hybridi mediatila luo yllättäviä ilmiöitä ja seurauksia, jotka leviävät globaalisti. Tämä tekee siitä vaikeasti hallittavan ja ennakoitavan – riskit karkaavat käsistä.

Korona ja digitaalinen riskiyhteiskunta piirtää tarkan ja analyyttisen kuvan koronan vaikutuksista ihmisten elämään, arkeen ja yhteiskunnalliseen kokemukseen ensimmäisen pandemiavuoden aikana. Teos tarjoaa lukijalle tärkeitä työkaluja pandemian laajempien yhteiskunnallisten vaikutusten jäsentämiseen.

Lilly Korpiola on tietokirjailija, median ja viestinnän asiantuntija. Lilly on perehtynyt strategiseen viestintään, kriiseihin ja johtamiseen. Petro Poutanen on viestinnän ja organisaatioviestinnän dosentti ja tietokirjailija. Hän on perehtynyt sosiaalisen median, verkon ja digitaalisen viestintäympäristön murrokseen.

Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Äänikirjan kesto:
4h 49min
Sivut:
112
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.6.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520418076
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520418069

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)