Korvapuustikesä- Maija Kajanto

210 sivua
Kahvila Koivu
bookCoverFor

Tuleva julkaisu

Äänikirja: 1.7.2022

E-kirja: 1.7.2022

Yhteenveto

Pellillinen rakkautta, kiitos!

Kristiina Kivimaa saa tarpeekseen ravintola-alan pyörityksestä, nousee bussiin ja suuntaa pikkukylään Keski-Suomeen. Pyhävirralla odottaa nuoren naisen turvasatama, mummo, joka osaa leipoa maailman parasta pullaa ja jonka kahvila kaipaa kipeästi uutta kokkia.

Pienen kylän yhteisö ja kotiruoan tuoksut vievät Krissen mukanaan, lukioaikainen poikaystävä nostattaa sykettä ja nuoren kunnanjohtajan työhuoneessa kahvilan naapurissa valot palavat iltamyöhään. Mutta samalla alkavat pintaan nousta myös tapahtumat, joita Krisse mieluiten ei ajattelisi.

Onko menneisyyden haamuja mahdollista päästä pakoon ? Ja onko todella hetkiä jolloin pulla voi parantaa kaiken, sydänsuruista särkeviin jalkoihin?

Korvapuustikesä on kevyttä viihdettä, aikuisten ahmimiskirjallisuutta Sophie Kinsellan ja Jojo Moyesin tapaan. Teos aloittaa kolmiosaisen viihdekirjasarjan.

Kirjailija Maija Kajanto on taustaltaan toimittaja ja viestinnän ammattilainen. Hänen edellinen kirjasarjansa keräsi kriitikoilta kiitosta ennen kaikkea uskottavasta työelämäkuvauksestaan.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

1

sivua E-kirja:
210
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510481653
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510481646

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)