Kosketus tosirakkauteen / Sinut, vain sinut / Brandizin timantti
  
Jaa kirja    
Kosketus tosirakkauteen

Australialainen miljardööri Sebastian Armstrong luulee tuntevansa taloudenhoitajansa. Emily on moitteeton ja työlleen omistautunut, mutta ulkokuoren alla piileskelee intohimoinen nainen, joka haluaa epätoivoisesti ulos – ja unohtaa rakastuneensa komeaan pomoonsa. Kun Emily irtisanoutuu, Sebastian ei halua päästää tätä menemään. Hän kehittelee häikäilemättömän suunnitelman pitääkseen Emilyn luonaan, palveluksessaan ja sängyssään!

 Sinut, vain sinut

Slade Carruthers tiesi haluavansa naisen välittömästi, kun hän näki ensimmäisen kerran kauniin Clea Chardinin. Clealla on tosin maineensa ja Slade ei jaa naisiaan. Jos Clea haluaa hänet, se tapahtuu hänen ehdoillaan. Clea ei ole helposti vieteltävissä, vaikka kaikki niin tuntuvat uskovan, mutta tämä leima suojaa hänen sydäntään. Nyt hän kuitenkin saattaa kohdata vertaisensa.

 

 Brandizin timantti

TIMANTTISET KAHLEET... Brandizi Diamond on ollut Kyriacoun perheessä jo sukupolvien ajan. Kun se ajautuu Angelina Littlewoodin haltuun, Nikos Kyriacoun on saatava jalokivi takaisin. Mutta Angiella on omat syynsä pitää se – hän haluaa antaa ylimieliselle kreikkalaiselle opetuksen! Mikä olisi parempi tapa kuin avioliitto? Mutta pian Angie saa huomata mitä Nikosin vaimona olo merkitsee... miehellä on yksi vaatimus ja se on vuoteen jakaminen hänen kanssaan!

 

 

Näytä lisää