Kotikatu - Kuuma kesä

Kotikatu - Kuuma kesä

Tietoa kirjasta

Kotikadulla eletään hehkuvan kuumaa kesää. Asfaltti polttaa jalkapohjia ja aurinko saa mielen kevyeksi. Mutta Luotoloiden ja Mäkimaiden kesätaivaalle ilmestyy välillä myös myrskypilviä.
Pertti on vihdoin tavannut veljensä, joka lähetettiin aikoinaan sotalapseksi Ruotsiin. Veljesten liikuttava jälleennäkeminen tuo mieleen myös kipeitä muistoja. Pertti ja Veikko yrittävät karkottaa menneisyyden varjoja yhteisellä purjehdusretkellä, ja Jannekin pääsee messipojaksi mukaan. Merellä sää kuitenkin kääntyy myrskyiseksi, ja sekä veljekset että kotiin jääneet joutuvat pelkäämään, miten purjehtijoille käy.
Hannes Luotola juhlii kuumana kesäiltana ensimmäistä onnistunutta maratonjuoksuaan, kun äkkiä hänen elämäänsä astelee nainen, joka muuttaa kaiken.
Rakastettu Kotikatu-sarja on ollut osa suomalaisten yhteistä tarinaa jo yli 25 vuotta. Kolmen sukupolven elämää seuraava sarja on todentuntuinen ja lämmin kuvaus suomalaisesta kaupunkielämästä. Mäkimaat ja Luotolat ovat meille kuin ystäviä, joiden kohtaloissa olemme eläneet mukana täydellä sydämellä.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kotikatu - Kuuma kesä