Kotiopettajattaren salaisuus

Arvostelu 3.9
10h 5min
224 Sivua
Smythe-Smith
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Salaperäinen kaunotar ja vainottu aatelismies.

Smythe-Smithin perhe tunnetaan legendaarisista konserteistaan, joissa toinen toistaan epämusikaalisemmat neidot marssitetaan lavalle nolaamaan itsensä. Sukuperinteestä pakotien tarjoaa vain avioliitto. Julia Quinnin uudessa Smythe-Smith-sarjassa rakkaus ja huumori kukoistavat, ja vilahtaapa joukossa muutama Bridgertonkin. Sarjan toisessa osassa kotimaahan palannut Daniel rakastuu palavasti - mutta kuka rakastettu todella on?

Daniel Smythe-Smith voi tuskin uskoa onneaan: elämä maanpaossa vihollisia vältellen on ohi, perhe ottaa hänet avosylin vastaan, ja pikkusiskoilla on epätavallisen kaunis ja älykäs kotiopettajatar Anne Wynter. Mutta onko kaikki tosiaan hyvin? Romanssi lumoavan Annen kanssa takkuilee, sillä tämä tuntuu pelkäävän jotakin. Sukukin paheksuu epäsäätyistä suhdetta, mutta pahinta on, että Daniel ei onnistu karistamaan epäilyksiään. Vainotaanko häntä edelleen? Vai vainoaako joku sittenkin Annea, jonka menneisyyteen kätkeytyy salaisuuksia?

Yhdysvaltalainen Julia Quinn (s. 1970) opiskeli taidehistoriaa Harvardissa ja päätti sen jälkeen ryhtyä lääkäriksi. Hän ehti kuitenkin saada kustannussopimuksen ennen opintojensa alkua. Quinnin romanttiset historialliset romaanit, joista tunnetuin on Bridgerton-sarja, ovat maailmanmenestyksiä. Bridgerton-kirjoihin perustuva tv-sarja on Netflixin historian katsotuimpia.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Siiri Hornsby

Muoto:

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

10h 5min

Sivua:

224

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.12.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520453251

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520453268