Kottikärrykaruselli- Veera Nieminen

Arvostelu 4.4
5h 36min
151 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Vuoden riemastuttavin romaani!

Humoristinen romaani hevosmaailmasta ja vähän ihmistenkin. Suursuositun Avioliittosimulaattorin tekijä osuu taas ytimeen kuin kavionpotku!

Hevosten kanssa kyllä pärjää, ihmisten kanssa on joskus toisin. He tuovat tallille kaiken: takertuvuutensa, traumansa, aviokriisinsä ja kuusi kuutiometriä tavaraa yhdelle hevoselle. Serkkupoika lisää Katrin kuormaan vetelänoloisen tyttärensä, Jennican ceellä. Tähän asti on majoitettu vain hevosia eivätkä teinit kuulu unelmaan, jota hevosalalla eletään. Toisaalta ei siihen alkuaan kuulunut köyhyyskään, ja kesäasukkaan ottamalla tienaisi mukavasti. Mutta mitä kaikkea sukulaistyttö tuo tullessaan?

"Nyt täytyy sanoa, että kylläpäs oli lystiä kyytiä. Veera Niemisen esikoisteos Avioliittosimulaattori on kerralla hotkaistava, vatsanpohjaa pompotteleva trippi." Helsingin Sanomat

"...huomaan lukiessani tyrskiväni ääneen julkisilla paikoilla." Turun Sanomat

Veera Nieminen (nykyisin Ahlgren, s. 1978) on karjalaissyntyinen monitoiminainen, joka emännöi hevostilaa Ylöjärvellä, kirjoittaa kolumneja ja tekee energiahoitoja. Hänen kolmas romaaninsa Kottikärrykaruselli vie lukijan nauramaan hevosmaailman kulissien taakse. Niemisen esikoisromaani Avioliittosimulaattori (2013) saavutti suursuosion ja oli äänikirjana ilmestyessään (2015) heti BookBeatin kärkisuosikkeja.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
5h 36min
Sivut:
151
Kielet:
suomi
Julkaistu:
4.7.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520440039
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520439903

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)