Kriittinen tiheys

- Taavi Soininvaara

Arvostelu 4.1
14h 18min
303 Sivua
Leo Kara
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Terrorismi ja kansainväliset salajuonet ulottavat lonkeroitaan myös kotoisiin idylleihin

YK:n Kenian päämajaan tehdään tuhoisa ohjusisku, jota seuraa uhkavaatimus. Elleivät YK, Valuuttarahasto ja Maailmanpankki anna anteeksi maailman viidenkymmenen köyhimmän valtion velkoja, kahden viikon kuluttua seuraa uusi isku.
Kun ohjuksen jäännöksistä löytyy suomalaisen Globeguide-ohjausjärjestelmän osia, YK:n työntekijä Leo Kara lähetetään Sudanista Suomeen tutkimaan asiaa. Omapäinen ja hurjaluontoinen mies hämmentää kuvioita ja kerää vihamiehiä kaikkialla missä liikkuu. Tällä kertaa listan kärkeen kiilaa KRP:n päällikkö Jukka Ukkola. Apua Kara saa yllättäen tyttärensä menetyksen kanssa taistelevalta juristilta Kati Soisalolta ja tämän hakkeripoikaystävältä.
Venäläisyhtiö Sibirtek ja suomalaisten vallanpitäjien yhteydet KGB:hen ja sen perillisiin kytkeytyvät huippusalaisiin asekauppoihin. Vahinko vain, että joku raivaa todistajat tieltä juuri ennen Karan kohtaamista. Ja seuraava ohjusisku lähestyy kaiken aikaa...

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Sarja:

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

14h 18min

Sivua:

303

Kielet:

suomi

Julkaistu:

31.8.2018

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789511319276

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789511260851

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kriittinen tiheys – E-kirja, Äänikirja

Hhh

IlkkA

Koukuttava ja avaava kokemus

Teos kuvaa hyvin tämän päivän turvallisuusympäristöä. Fiktiivisyydestään huolimatta moni asia on huomattu nykyisessä realimaailmassa olevan salattu ja peitelty ja hallinolla on tunnollaan läjäpäin salaisuuksia. Mikä on loppujen lopuksi ihmisen vapauden mitta ja sen hinta? Missä olemme, jos Karan tyyppisiä oman tien kulkijoita ja totuuden etsijöitä ei ole. Herättää siis kysymyksiä ja käyn pohtien ja innolla seuraavan Kara -sarjan teoksen kimppuun.

Minna