Kronstadtin varjot

- Lassi Hakulinen

Arvostelu 3.9
12h 28min
bookCoverFor

Yhteenveto

Sotaromaani Suomesta suurvaltojen puristuksessa

Kesällä 1919 vasta itsenäistynyt Suomi hakee Iso-Britanniasta uutta liittolaista ja tarjoaa brittiläiselle laivastolle tukikohdan Karjalankannakselta. Englantilaiset saapuvat Terijoelle suunnitelmanaan iskeä Neuvosto-Venäjän laivaston kimppuun Kronstadtissa.

Terijoella on myös Sakari Virranpauha, joka on hankkinut työn Rajamaan komendatuurista päästäkseen lähelle kaunista emigranttia Svetlanaa. Kielitaitoisesta Sakarista tulee korvaamaton yhteyshenkilö brittiläisten operaatiossa. Jäädessään rakkauselämässään englantilaisen upseerin varjoon Sakari kostaa pettymyksensä Svetalle.

Vuosia myöhemmin Sakari toimii kenttäoikeuden syyttäjänä jatkosodan raivotessa. Hän kohtaa vakoilusta syytetyn nuoren miehen, joka paljastuu Svetan pojaksi. Pystyykö Sakari hyvittämään vihdoin Svetalle tekemänsä vääryyden?

Kronstadtin varjot on mukaansatempaava sotaromaani, joka pohjautuu historiallisiin tapahtumiin. Lassi Hakulinen kuvaa elävästi ja historiallisella tarkkuudella suomalaisten toimintaa suurvaltojen sotatoimien puristuksessa.

Lassi Hakulinen on kirjailija ja metsätalousinsinööri. Hänen historialliset romaaninsa sijoittuvat Suomen lähihistoriaan ja sotiin. Kronstadtin varjot on Hakulisen neljäs teos.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Äänikirjan kesto:

12h 28min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

18.1.2023

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788728420683

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kronstadtin varjot – Äänikirja

Ok

Tapio

Vaikuttava. Aihe, josta on kirjoitettu vähän, siksi Mielenkiintoinen.

Liisa