Kuin tilauksesta- Maija Kajanto

Arvostelu 4
9h 16min
Titta
bookCoverFor

Yhteenveto

Kun elämä heittää tielle pari yllätyskäännettä, Titta Jokisalo huomaa pyörittävänsä yksin arkea, johon kuuluvat vanha rintamamiestalo, yksivuotias ikiliikkuja ja inspiroiva työ järjestökentällä. Kodin, työpaikan ja päiväkodin välillä juokseminen nostattaa stressikertoimia ja kasvattaa silmäpusseja. Samalla töissä rakentuu kuvio, joka koettelee Titan moraalin rajoja.

Mitä kaikkea voi katsoa läpi sormien vain siksi, että on lopulta päässyt unelmiensa työhön? Voiko ruuhkavuosista saada joskus vuosilomaa, ja onko lastenvaatteiden myyminen nettikirppiksellä mahdollista, jos ei halua tulla lopullisesti hulluksi? Kun toinen aikuinen ihminen haluaisi taas osaksi Titan arkea, on aika todeta, että elämä menee väistämättä eteenpäin – välillä jopa parempaan suuntaan.

Maija Kajannon romaani Kuin tilauksesta (2021) on jatkoa erinomaisen vastaanoton saaneille teoksille Mittoja ja tilaustöitä (2019) ja Itsepä tilasit (2020). Tarkkanäköisen työelämäkuvauksen lisäksi kirjat tarjoavat katsauksen 2020-luvun vanhemmuuteen, joka monelle ruuhkavuosissa kahlaajalle tarkoittaa kokopäivätyötä palkkatyön rinnalle.

Maija Kajanto on suomalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Kajannon ensiteos Mittoja ja tilaustöitä ilmestyi vuonna 2019.
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Sarja:
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
9h 16min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.9.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726947489

© Saga Egmont (Äänikirja)

What other people think

Reviews of Kuin tilauksesta – Äänikirja

Mukavaa kuunneltavaa. Just sopiva lukija tälle kirjalle. 😊

Maritta

Arjen piristys. Tässä kirjassa sai vertaistukea lapsiperhe arkeen ja toivoa parisuhteeseen. Kirjasarja on ollut ihana, suosittelen.

Pia

Elämänmakuinen, mukaansa tempaava!

Pirkko

Hauska ja pirteä kirja. Oli ilo kuunnella tätä.

Minna

😍

Päivi

Todella mukava ja mukaansatempaava kirjasarja.

Minna

Elämän makuinen kirja ❣️

Riikka

Koko sarja oli mukavaa luettavaa, kiinnostavaa alusta loppuun♥️

Marja-Liisa

Viihdyttävä kirjasarja!

Helena

Ensimmäistä osaa rupesin kuuntelemaan sillä asenteella, että onpahan jotakin tyhjäpäistä kuunneltavaa. Viimeisen osan kuuntelin ajatuksella - voi, kun tämä ei loppuisi. Kiitos ajasta Titan tarinan kanssa, kirjoitat hyvin.

Pauliina

Todellakin kiva ja mielenkiintoinen kirjasarja. Ihana Titta on kirjan päähenkilö. Hyvältä kuulosti myös lukija.

Marjo

Mukaansa tempaava kirjasarja tavallisesta elämästä. Myös lukija onnistui tehtävässään. Kuuntelin putkeen kaikki kolme osaa. Maija Kajannon tyyli kirjoittaa miellyttää. Toivottavasti hän jatkaa tuotteliaana kirjailijana.

Heidi

Jäin koukkuun ja kuuntelin kaikki kolme kirjaa peräjalkaa muutamissa päivissä.

Elina

Niin. Reippaasti.

laura

Melko dramatisoitua kuvailua ja päähenkilö tuntuu olevan eri, kuin edellisissä kirjoissa. Sarjan aiemmat osat olivat tasokkaampia.

Elli