Kuin tilauksesta

- Maija Kajanto

Arvostelu 4.1
9h 16min
Titta
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kun elämä heittää tielle pari yllätyskäännettä, Titta Jokisalo huomaa pyörittävänsä yksin arkea, johon kuuluvat vanha rintamamiestalo, yksivuotias ikiliikkuja ja inspiroiva työ järjestökentällä. Kodin, työpaikan ja päiväkodin välillä juokseminen nostattaa stressikertoimia ja kasvattaa silmäpusseja. Samalla töissä rakentuu kuvio, joka koettelee Titan moraalin rajoja.

Mitä kaikkea voi katsoa läpi sormien vain siksi, että on lopulta päässyt unelmiensa työhön? Voiko ruuhkavuosista saada joskus vuosilomaa, ja onko lastenvaatteiden myyminen nettikirppiksellä mahdollista, jos ei halua tulla lopullisesti hulluksi? Kun toinen aikuinen ihminen haluaisi taas osaksi Titan arkea, on aika todeta, että elämä menee väistämättä eteenpäin – välillä jopa parempaan suuntaan.

Maija Kajannon romaani Kuin tilauksesta (2021) on jatkoa erinomaisen vastaanoton saaneille teoksille Mittoja ja tilaustöitä (2019) ja Itsepä tilasit (2020). Tarkkanäköisen työelämäkuvauksen lisäksi kirjat tarjoavat katsauksen 2020-luvun vanhemmuuteen, joka monelle ruuhkavuosissa kahlaajalle tarkoittaa kokopäivätyötä palkkatyön rinnalle.

Maija Kajanto on suomalainen kirjailija ja viestinnän ammattilainen. Kajannon ensiteos Mittoja ja tilaustöitä ilmestyi vuonna 2019.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirja

Sarja:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

9h 16min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

8.9.2021

Äänikirjan kustantaja:

Saga Egmont

ISBN Äänikirja:

9788726947489

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuin tilauksesta – Äänikirja

👍

Kirsti

Kiva kirja! Suosittelen kuuntelemaan koko sarjan. 🙂 Myös yllättäviä kohtia, että ei niin ennalta-arvattavia juonikäänteitä kuin aiemmissa osissa.

Katja

Tykkäsin koko sarjasta ❤️

Salla

Lukija on hyvä ja sopii tähän kirjaan. Kunhan oppisi yhdyssanojen painottamisen. Kirja on kivaa kepeää viihdettä. Jotenkin aitoa.

Johanna