Kuinka ideat syntyvät? Luovan ajattelun käsikirja

Kuinka ideat syntyvät? Luovan ajattelun käsikirja

Tietoa kirjasta

Tule luovemmaksi ajattelijaksi.

Miksi yksi ihminen saa ideoita ja toinen ei? Voiko luovuutta oppia? Tämä kirja riisuu mystiikan luovuuden yltä. Luontainen lahjakkuus jalostuu luovuudeksi ainoastaan intohimon ja sitkeyden avulla.

Kirja 1) antaa välineitä, joilla luovina itseään pitävät voivat oppia vielä luovemmiksi, 2) saa itseään epäluovina pitävät ymmärtämään, ettei peli ole menetetty ja 3) selittää, mistä luovuudessa on pohjimmiltaan kysymys. Kirjassa käsitellään motivaation merkitystä, ajankäytön järkeistämistä luovien ajattelutaukojen pitämiseksi, ongelmien määrittelykykyä sekä erilaisia ideointitekniikoita. Siitä hyötyvät niin opettajat, kyynikot kuin taiteilijatkin sekä yritykset ja organisaatiot.

Saku Tuominen on yrittäjä, tietokirjailija ja tv-tuotantoyhtiön Broadcastersin perustaja. Tällä hetkellä hän toimii myös mm. digitaalisen ravintolaoppaan World Of Mouthin toimitusjohtajana ja Financier Groupin luovana johtajana. Tuominen on tuottelias kirjoittaja ja kysytty puhuja.

Jussi T. Koski on kasvatustieteen tohtori, kouluttaja ja rehtori. Hän on erikoistunut ammatillisen suorituskyvyn kokonaisvaltaiseen, ihmislähtöiseen kehittämiseen. Hän on kirjoittanut useita kirjoja

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuinka ideat syntyvät? Luovan ajattelun käsikirja