Kuinka rakastua kirjakaupassa

- Veronica Henry

Arvostelu 3.9
11h 39min
243 Sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Sivukaupalla suuria tunteita

Veronica Henryn romaani Kuinka rakastua kirjakaupassa lumoaa lukijansa omalaatuisella henkilökaartillaan ja suloisella kirjakauppamiljööllään.

Emilia palaa Cotswoldsissa sijaitsevaan kotikyläänsä tarkoituksenaan pelastaa perheyritys: hänen edesmenneen isänsä perustama kirjakauppa Nightingale Books. Kirjanystäville puoti on unelmien täyttymys ja kyläläisille tärkeä kohtaamispaikka. Parhaita juonia ei kuitenkaan kerrota kirjojen sivuilla, sen saa Emilia huomata tutustuessaan kaupan asiakkaisiin.

Kirjakaupassa kokoontuu koko joukko omalaatuista väkeä. Kartanon omistaja Sarah pakenee ongelmiaan kirjojen pariin. Thomasina puolestaan on ujo pop up -ravintoloitsija – ja toivottoman ihastunut keittokirjahyllyjen välissä tapaamaansa mieheen. Ja sitten on Jackson, avioliittonsa pilannut mies ja nuoren pojan isä, joka pyytää Emilialta neuvoja kirjojen valintaan. Jackson ei kuitenkaan ole täysin sitä, miltä näyttää.

Rakennuttajat haluaisivat ostaa kiinteistön Emilialta. Se olisi kirjakaupan loppu, mutta houkutus on suuri, sillä Emilia tarvitsisi rahaa. Toisaalta kirjanystävistä on tullut Emilialle kuin perhettä – eikä hän voisi rikkoa isälleen antamaansa lupausta huolehtia kaupasta. Onko oikeita ratkaisuja olemassakaan?

Veronica Henry (s. 1963), on Devonissa Isossa-Britanniassa asuva kirjailija. Armeijaperheessä varttunut Henry työskenteli ennen kirjailijanuraansa televisiosarjojen käsikirjoittajana ja on kirjoittanut mm. sarjoja Sydämen asialla (Heartbeat) ja Holby Cityn sairaala. Vuonna 2014 Henrylle myönnettiin Romantic Novelists' Associationin palkinto. Kuinka rakastua kirjakaupassaon hänen ensimmäinen suomennettu romaaninsa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kaisa Ranta

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

11h 39min

Sivua:

243

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.5.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523768420

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789523768437

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kuinka rakastua kirjakaupassa – Äänikirja, E-kirja

Ihana!

Laura

Aika paljon kašmiria pitkin kirjaa, mutta ehkä se kuvastaa kirjaa muutenkin. Vähän ylellisempi versio tavallisesta perusvillaisesta feel good -kirjasta.

Johanna

Lempeä ja hyväntuulinen.

Anne