Kuiskauksia tuulessa- Robyn Carr

Arvostelu 4
11h 18min
274 E-kirjan
Virgin River
bookCoverFor

Yhteenveto

Osa HarperCollins Nordicin tuotantoa

Virgin Riverin tiivis yhteisö on ollut vuosien varrella turvapaikka useammallekin eksyneelle sielulle, ja siellä on aina tilaa vielä yhdelle…

Syyttäjä Brie Sheridan saapuu pieneen Virgin Riverin kaupunkiin hakeakseen turvaa rankkojen kokemustensa jälkeen. Aivan kuin siinä ei olisi ollut jo tarpeeksi kestämistä, että hänen miehensä jätti hänet – hänen parhaan ystävänsä vuoksi ­– hän joutui raa'asti pahoipidellyksi. Nyt hän vain haluaisi olla rauhassa veljensä Jackin ja tämän perheen lähellä. Suunnitelmat menevät kuitenkin uusiksi, kun hän tapaa veljensä ystävän, ex-poliisi Mike Valenzuelan. Hän ei vain voi vastustaa miestä.

Mike on eronnut kahdesti ja hänen entisten rakastajattarien lista on pitkä. Nyt hän kaipaa sitoutumista ja loppuelämänsä kestävää rakkautta. Kaikki palaset loksahtavat paikoilleen, kun hän tapaa Brien. Hänen on edettävä varovasti valloittaakseen Brien sydämen ja vakuuttaakseen tämän veljen siitä, että hulttiopäivät ovat mennyttä elämää.

Pian kaikki saavat kuitenkin muuta ajateltavaa. Kaupungin kätilö, Mel, kohtaa useamman nuoren naisen, jotka on huumattu ja raiskattu, ja pyytää Brien ja Miken apuun. Voivatko he kokemuksensa avulla löytää tekijän ennen kuin uhrien määrä kasvaa?
Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Virpi Kuusela
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
11h 18min
E-kirjan sivumäärä:
274
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Harlequin
ISBN Äänikirja:
9789177211556
E-kirjan kustantaja:
Harlequin
ISBN e-kirja:
9789150753851

© Harlequin (Äänikirja)

© Harlequin (E-kirja)