Kukaan ei puhu tästä- Patricia Lockwood

Arvostelu 3.6
5h 1min
110 E-kirjan
bookCoverFor

Yhteenveto

”Kaikki puhuvat tästä.” Harper’s Bazaar

Moderniksi klassikoksi ampaissut hauska ja musertava romaani internetin hallitsemasta olemassaolosta, ajan hengestä ja siitä, mitä kaikki tämä meille maksaa.

Nainen kirjoittaa internettiin. Naisesta tulee julkkis. Mutta vääristä syistä. Hän häpeää, haluaa lopettaa, mutta bittiavaruuden lumo ei päästä häntä otteestaan. Kunnes hän saa viestin: ”On tapahtunut kamalia.” Alkaa hurja pako digitaalisesta aivosumusta sinne jonnekin, mihin somen valta ei ylety. Huimassa nosteessa oleva Patricia Lockwood tavoittaa tismalleen sen, millaista on elää juuri nyt, kun internetistä on tullut minuutemme kiinteä osa. Sensaatiomaisen romaanista tekee kuitenkin sen vilpitön, vereslihainen piipahdus älypuhelinten tuolla puolen. Voisimmeko puhua siitä?

Patricia Lockwood (s. 1982) yhdysvaltalainen kirjailija, runoilija ja esseisti. Hänet tunnetaan 2013 internetsensaatioksi nousseesta Rape Joke -proosarunosta. Vuonna 2017 The New York Times valitsi hänen Priestdaddy-muistelmansa vuoden 10 parhaan kirjan joukkoon. Kukaan ei puhu tästä on Lockwoodin hartaasti odotettu esikoisromaani. Kirkus Reviews on kutsunut sitä ”oppaaksi siitä ajattelusta irrottautumiseen, että internet ei olisi osa todellista elämää ja taidetta”.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Einari Aaltonen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
5h 1min
E-kirjan sivumäärä:
110
Kielet:
suomi
Julkaistu:
3.3.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520430344
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520436520

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)