Kullan kaipuu

Kullan kaipuu

Tietoa kirjasta

Armi on löytänyt rakkauden Maajussille morsian -ohjelmasta ja muuttanut Henrinsä perässä kaupungista maalle. Kitkerän avioeron läpikäyneen palkanlaskijan elämään uusi ihmissuhde tuo paitsi intohimoa ja läheisyyttä myös ompeluseuran myötä uusia ystäviä ja käsityöharrastuksen. Edes se, että Armi on joutunut jättämään työnsä ei voi himmentää uuden elämän hohtoa.

Yllättäen Armi saa kuulla huhuja, että läheiseltä Varhiovuorelta etsitään malmia. Perimätiedon mukaan Varhionvuoressa on kultasuoni. Uutinen saa maalaiskylän asukkaat jakautumaan kahteen leiriin: osa haluaa hyötyä malmin mahdollistamasta talouskasvusta, toinen puoli pelkää kaivoksen tuhoavan ainutlaatuisen maalaismaiseman. Mutta miten on Armin oman kullan ja rakkauden laita?

Anneli Kannon Kullan kaipuu on mukaansatempaava ja humoristinen hyvän mielen romaani, jossa ei vältellä elämän rosoistakaan puolta. Se on laajennettu versio alun perin Kodin Pellervossa julkaistusta Isoäidin neliöt -jatkosarjasta. Anneli Kanto on monesti palkittu kirjailija, jonka kynästä syntyy niin historiallisia romaaneja, näytelmiä, lastenkirjoja kuin hykerryttävää viihdekirjallisuuttakin.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kullan kaipuu