Kulmakauppa Cockleberry Bayssa- Nicola May

Arvostelu 3.8
8h 57min
212 Sivut
Cockleberry Bay
bookCoverFor

Yhteenveto

Cockleberry Bay -sarjan valloittava aloitus.

Joskus tulevaisuuden avaimet ojennetaan käteen – kirjaimellisesti. Viihdyttävä lukuromaani siitä, miten päättäväisyys ja haasteisiin heittäytyminen voi kääntää koko elämän uuteen suuntaan.

Lastenkodeissa ja sijaisperheissä varttunut Rosa Larkin saa yllättäen tietää perineensä Cockleberry Bay -nimisessä devonilaisessa pikkukylässä sijaitsevan pienen kaupan. Kuka on voinut haluta antaa tuollaisen lahjan 25-vuotiaalle pätkätöistä toiseen ajelehtivalle lontoolaistytölle, jolla ei oman tietämänsä mukaan ole sukulaisia?

Rosa hyvästelee vuokraisäntänsä Joshin ja lähtee uskollisen mäyräkoiransa kanssa ottamaan hoitoonsa vuosia tyhjillään seisoneen kulmakaupan. Uuden elämän aloittaminen on täynnä monenlaisia haasteita, mutta Rosa on päättänyt onnistua. Pian hän saa huomata, että vanha kauppa kätkee sisäänsä salaisuuksia – myös hänestä itsestään. Ja kuuluuko hänen elämäänsä jatkossa komea rygbynpelaaja tai seksikäs putkimies?

May annostelee taitavasti yllätyksiä, arvoituksia, värikkäitä henkilöhahmoja, draamaa ja romantiikkaa tarinaksi, jonka jatkoa jää odottamaan.

Nicola May on brittiläinen, useita palkintoja saanut viihderomaanien mestari. Hän on kirjoittanut 15 romaania, jotka kaikki ovat nousseet Amazonin bestsellerlistalle. Hän asuu Ascotissa Berkshiressä rescue-kissansa kanssa ja harrastaa muun muassa elokuvia ja ravustusta.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Mila Lahdenpohja
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
8h 57min
Sivut:
212
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
23.8.2022
Äänikirjan kustantaja:
Minerva
ISBN Äänikirja:
9789523755000
E-kirjan kustantaja:
Minerva
ISBN e-kirja:
9789523754997