Kun kellot seisahtuvat- Ninni Schulman

Arvostelu 3.9
12h 3min
291 E-kirjan
Hagfors
bookCoverFor

Yhteenveto

Sarjamurhaaja kesäidyllissä

Ninni Schulman on Ruotsin Leena Lehtolainen, mestarillinen arjen jännityksen kuvaaja. Hagfors-sarjan kiivastahtisessa kuudennessa osassa henkirikokset ravisuttavat kesäteatteriseuruetta.

Heinäkuun piti olla hellettä ja kesäteatterin riemua Värmlannissa, mutta kun nuori näyttelijä katoaa, ensi-iltaan valmistautuminen saa huolestuttavan käänteen. Vuorokautta myöhemmin tyttö löydetään hukutettuna järvestä. Hurmaava lomaidylli murentuu lopullisesti, kun toinenkin seurueen jäsen murhataan raa’asti. Kuka on sadistisen sarjamurhaajan seuraava uhri? Hagforsin paikallispoliisin avuksi kutsutaan toimittaja Magdalena Hansson, sillä Petra Wilanderin ja Christer Berglundin on napattava rikollinen nopeasti – ei vähiten siksi, että hirmuteot liippaavat liian läheltä heidän omaa lähipiiriään.

Toimittaja Ninni Schulman (s. 1972) on yksi Ruotsin kärkidekkaristeista. Suosittua Magdalena Hanssonista kertovaa sarjaa on myyty kotimaassaan jo yli miljoona kappaletta. Schulman asuu Tukholmassa ja nauttii kesistä lapsuutensa maisemissa Värmlannissa.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Antti Saarilahti
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

6

Äänikirjan kesto:
12h 3min
E-kirjan sivumäärä:
291
Kielet:
suomi
Julkaistu:
24.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520436568
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520436551

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)