Kun suuret sortuvat

Vuosisata-trilogia I

- Ken Follett

Arvostelu 4.3
40h 31min
804 Sivua
Vuosisata-trilogia
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Säilyttävätkö sydämet uskollisuutensa yli rintamalinjojen?

Dramaattisen trilogian aloitusosa ruotii viiden perheen kohtaloita 1. maailmansodan melskeissä.

Ensimmäisen maailmansodan kynnyksellä walesilainen kaivosmiehen poika Billy Williams liittyy brittiarmeijaan. Kaivosyhtiön omistaja Earl Fitzherbert rakastuu kohtalokkaasti taloudenhoitajaansa Etheliin, Billyn isosiskoon. Earlin omapäisen suffragettisisaren Maudin ja saksalaissyntyisen Walter von Ulrichin hätäisesti solmima avioliitto johtaisi paljastuessaan diplomaattisiin selkkauksiin. Venäjällä pietarilainen tehdastyöläinen Grigori Peshkov pelastaa laittomuuksiin sortuneen nuoremman veljensä Levin, joka pakenee Yhdysvaltoihin. Taistelut Euroopassa jatkuvat, mutta miltä uusi "uljas" maailma näyttääkään, kun tykkien jylinä viimein vaikenee?

Ken Follett on aikamme tunnetuimpia kirjailijoita, ja hänen Vuosisata-trilogiansa on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle. Follettin kirjailijanura alkoi jo 1970-luvulla, jolloin hän vain 27-vuotiaana julkaisi ensimmäisen kansainvälisen bestsellerinsä, Neulansilmän. Siitä lähtien hänen huolelliseen taustatyöhön, eeppisiin juonenkäänteisiin ja psykologisesti uskottaviin henkilöhahmoihin perustuvat romaaninsa ovat kerta toisensa jälkeen nousseet bestsellereiksi. Keskiaikaan sijoittuvat suurromaanit Taivaan pilarit ja Maailma vailla loppua on nähty myös suosittuina tv-sarjoina.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Anu Niroma

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

40h 31min

Sivua:

804

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.3.2022

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510461556

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510415573

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Kun suuret sortuvat – E-kirja, Äänikirja

😊

Mika

Todella mielenkiintoiset juonen käänteet, sympaattiset henkilöhahmot historian pyörteissä. Tämä järkäle sopii kuunneltavaksi. Lukija ammattitaitoinen, hyvä ääni.

Ritva

Taattua laatua, ajankuvaa.

Marjo-Liisa

Pidin kovasti

Tina